Site pictogram Draadbreuk.nl

‘IFA 2014: wat verwachten jullie?’

Van 5 tot en met 10 september vind de International Funkausstellung in Berlijn plaats. Dat klinkt eng, maar we hebben het hier over de IFA, één van ’s werelds belangrijkste elektronicabeurzen. Alle grote namen zijn daar, om al hun grote producten te showen. Wij liggen er al nachten wakker van want: wat voor producten gaan we daar allemaal zien?

Goed, er lekt hier en daar wel eens wat uit. En er wordt in het techwereldje ook lustig gespeculeerd. Dus kunnen we al hele verhalen schrijven over wat wij vermoeden dat er op de IFA 2014 gepresenteerd gaat worden. Maar we geven ook met alle liefde het woord aan jullie. We weten gerust dat jullie, liefhebbers als jullie zijn, andere sites dan deze lezen. Welke geruchten vallen jou op? En ook: waar hóóp je vurig op dat we het op de IFA 2014 voor het eerst zien? Kortom:

IFA 2014: wat verwachten jullie?

We houden van discussie, dus gooi al je torenhoge verwachtingen en wilde ideeën in de comments. Hoe is virtual reality ontwikkeld nadat we enkele jaren terug kennis maakten met Oculus Rift? Gaan we een smartwatch tegenkomen waar we wél dood mee gevonden willen worden? Welke kant op worden beeldschermen dit jaar gebogen? We zijn benieuwd, het reactiegedeelte staat voor jullie open!

Mobiele versie afsluiten