Site pictogram Draadbreuk.nl

LG G3: op alle vlakken verbeterd

LG maakt tegenwoordig hele aardige telefoons. Toch lijkt om een of andere duistere reden het merk maar niet het stigma ‘lelijk en saai’ van zich af te kunnen gooien. Alhoewel: met de LG G3 doen ze een aardige poging. Een hele aardige poging.

In downtown Seoul had Draadbreuk tijdens LG’s jaarlijkse persreis naar Zuid-Korea de kans om enkele dagen met de LG G3 te spenderen. Door drukte, vervelende miscommunnicaassie en simpelweg domme pech hadden wij het nieuwe vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant nog niet eerder bekeken. En ergens is dat jammer, want wij hadden de telefoon graag eerder aan onze trouwe fans laten zien.

Jullie moesten het doen met een uitgebreid artikel naar aanleiding van de persconferentie, en dat was het wel. Zonde, want na exact vier dagen het toestel te hebben gebruikt, is onze eerste indruk buitengewoon goed. LG heeft de G3 voorzien van zo’n beetje de allernieuwste en hipste hardware die er momenteel te verkrijgen is en heeft dit alles omvat in een stijlvolle behuizing.

 

LG G3 review, keurig in tabjes
Mobiele versie afsluiten