Site pictogram Draadbreuk.nl

Mancave in Utrecht: gadgets en knappe dames

Op de lelijkste plek van heel Utrecht opende Mediamarkt in samenwerking met tal van andere bedrijven een heuse Mancave. En een mancave betekent: bier, vrouwen en gadgets. Veel gadgets. Draadbreuk.nl ging in winkelcentrum Hoog Catharijne aan de drank eens even fijn de sfeer proeven. 

Een mancave moet een plek zijn waar wij mannen ons thuisvoelen. “Een ballenbak, maar dan voor mannen in plaats van kinderen”, zo omschreef presentator Maxim Hartman het tijdens de officiële opening.

En dat resulteert in een ruimte met posters van The Dude, een bar vol met whiskeyshots en de nodige elektronica. En dat laatste vinden wij als Draadbreuk natuurlijk heel interessant. Een korte opsomming van de tofste gadgets die in de Mancave te vinden zijn.

Openingstijden Mancave Utrecht

Mocht jij een van deze gadgets willen checken? Dat kan nog minstens twee jaar. De Mancave is te vinden tegenover de Mediamarkt en – geestig genoeg – Prenatal. Het is overigens de bedoeling dat de gadgets continu worden ververst. De Mancave is ieder weekend geopend.

Meer informatie: www.mancaveclub.nl.

 

Mobiele versie afsluiten