Site pictogram Draadbreuk.nl

‘Unboxing video’s zuigen’ – Stelling

Het zijn woorden die je nooit wilt horen. Ze komen altijd onverwacht en altijd ongelegen. Je voornemen om even heerlijk wat tijd op Youtube te besteden wordt bruut de nek om gedraaid. Twaalf woorden die alles kapot maken. “Maar we gaan eerst even kijken wat er in de doos zit.”

Unboxing video’s zijn niet iets van de afgelopen tijd. Als sinds de uitvinding van de doos, zijn er mensen die het nodig vinden om het dodelijk saaie uitpakproces op beeld vast te leggen. Zeker in de techwereld weigeren dit soort video’s maar af te sterven. Sterker nog; ze trekken aardig wat kijkers. Elke nieuwe telefoon, tablet of andere gadget wordt door één of andere lutser met een prutscamera van zijn verpakking ontdaan. En ja, dat frustreert.

Dit is namelijk wat er in het fucking doosje zit: het apparaat wat op de doos staat afgebeeld, wat kabeltjes en nog wat zooi die niemand wat boeit.

Dit is namelijk wat er in het fucking doosje zit: het apparaat wat op de doos staat afgebeeld, wat kabeltjes en nog wat zooi die niemand wat boeit. Altijd. In elke doos. Lok me dus niet je video binnen met de belofte dat je het bewuste apparaat gaat bespreken, als je het zelf nog niet eens hebt uitgepakt. Zet ‘m eerst maar eens aan en probeer er een gedachte over te formulieren, voor je het met de wereld wil delen. De stelling behoeft deze week weinig uitleg. Het zit al een tijdje dwars, benieuwd wat jullie denken van:

 

‘Unboxing video’s zuigen’

 

 

Wij houden van discussie, jullie ook. Unboxing video’s zijn bedacht door Satan. Mensen die unboxingvideo’s maken, zijn van die types die de trein in willen terwijl iedereen er nog uit moet. Dat die mensen maar met hun blote voeten op een LEGO-blokje mogen staan. Vul dus gerust even de poll in om jouw mening te geven, en link de meest sneue unboxingvideo’s even in de comments.

(foto: fonearena)

Mobiele versie afsluiten