Site pictogram Draadbreuk.nl

Stelling: ‘Yo is geniaal’

 

Yo

 

 

Daar kan ik het eigenlijk het beste bij laten als het over de app Yo gaat. Yo is populair, maar doet helemaal niets. Behalve dan het woordje ‘yo’ sturen naar vrienden en bekenden. En die kunnen dan ‘yo’ terugsturen. Kansloos? Misschien. Maar miljoenen dollars waard.

Bij een laatste investeringsronde heeft de maker van de app wederom $1,5 miljoen binnen geharkt. Dat komt na een eerdere investering van $1,2 miljoen. Geldschieters zijn onder andere Betaworks en Pete Cashmore, oprichter van website Mashable. Wat zien ze er dan zoal in? ““We are fascinated by these uses of simple yes/no, on/off communications tools”, aldus BetaWorks tegen Techcrunch. Dat is goed genoeg om een zak geld die kant op te sturen. Dan kunnen we niet anders dan stellen:

 

Yo is geniaal

 

Zie jullie wat de rijke geldschieters zien? Is juist de allesomvattende eenvoud van Yo de grote kracht en gaat dit nog eens heel groot worden? Of is de wereld gek geworden en weet Silicon Valley van gekkigheid niet meer waar ze hun centen moeten stoppen. Vul de poll in, laat een reactie achter en stuur ons even een Yo als je dat hebt gedaan!

Mobiele versie afsluiten