Site pictogram Draadbreuk.nl

Leitz Multicharger XL review

Een gadget om gadgets mee op te laden. Klinkt veelbelovend, maar is in de praktijk niet meer dan een veredeld bijzettafeltje waar je drie telefoons en een tablet in kunt vouwen. Handig? Jawel, als je drie telefoons en een tablet hebt. Functioneel? Jawel, vooral als je altijd je opladers kwijtraakt.

Opladers hebben de vervelende eigenschap om eens in de zoveel tijd weg te zijn. Foetsie, gewoon gevlogen en niet meer teruggekomen. Schrik niet, ik kijk niet stiekem mee via je webcam of front-facing camera, maar ik zie je nu gewoon ja-knikken. Kan niet anders, iedereen heeft hier weleens last van gehad.

Een gadget om in één keer al je gadgets op te laden komt dan ook als geroepen. Al was het maar omdat je dan altijd weet waar je kabels liggen. Kom er maar in, Leitz Multicharger XL.

Haha, nu zie ik je weer, fronsend met je wenkbrauwen. Leitz? Dat is toch die fabrikant van pennetjes, multomapjes, perforatoren en andere gekkigheid? Yes, klopt, geen paniek. Doe je wenkbrauwen maar weer in de normale stand. Ze maken blijkbaar ook accessoires voor mobiele apparaten, zoals bluetooth speakers, tablethoezen en dus deze multicharger.

De Leitz Multicharger XL in actie in Uitbuiken (vanaf 6:43)

 

Mobiele versie afsluiten