Site pictogram Draadbreuk.nl

Sony Xperia Z3 teaservideo is geen reet aan

Hoi Sony. Wij vinden teaservideo’s over het algemeen wel leuk. Het gissen over een nieuwe smartphone en tablet, zo vlak voor een beurs, ja, daar houden wij wel van. Als een prima voorgerechtje voordat er een belachelijk lekker maal wordt geserveerd. Maar dan moet er wel wat te raden zijn.

Een videootje waarin we een Aziatische vrouw sushi zien eten, een matige voetballer wat trucjes zien doen en een paar mensen lekker gek in het water springen – daar hebben we niet zoveel aan.

Of eerlijker: daar hebben we eigenlijk geen reet aan. Want alles wat we zien weten we al. De voetballer heeft rugnummer 3. Na de Xperia Z1 en Z2 volgt de… juist. En dat er drie mensen vrolijk in het water springen, vinden we ook niet verrassend. Xperia-devices zijn waterdicht. Dus de derde generatie ongetwijfeld ook. Zou een beetje vreemd zijn als dat niet het geval meer is, niet?

En verder? Tja. Er zijn nog een soort van silhouetten te zien van drie Xperia apparaten. Een verwijzing naar iets wat we ook allang wisten. Sony komt met de Sony Xperia Z3, Z3 Compact en Z3 Tablet Compact.  Dus zinvol? Nee, dat is dit videootje niet. De hashtag #XperiaDetails, die het Aziatische bedrijf trots met de komst van deze video promoot, slaat op een tang op een varken.

#XperiaNothing lijkt beter. Volgende week weten we meer.

Mobiele versie afsluiten