Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Sony Xperia Z3 teaservideo is geen reet aan

Sony Xperia Z3 teaservideo is geen reet aan
Ger
 • Op 29 augustus 2014

Hoi Sony. Wij vinden teaservideo’s over het algemeen wel leuk. Het gissen over een nieuwe smartphone en tablet, zo vlak voor een beurs, ja, daar houden wij wel van. Als een prima voorgerechtje voordat er een belachelijk lekker maal wordt geserveerd. Maar dan moet er wel wat te raden zijn.

Een videootje waarin we een Aziatische vrouw sushi zien eten, een matige voetballer wat trucjes zien doen en een paar mensen lekker gek in het water springen – daar hebben we niet zoveel aan.

Of eerlijker: daar hebben we eigenlijk geen reet aan. Want alles wat we zien weten we al. De voetballer heeft rugnummer 3. Na de Xperia Z1 en Z2 volgt de… juist. En dat er drie mensen vrolijk in het water springen, vinden we ook niet verrassend. Xperia-devices zijn waterdicht. Dus de derde generatie ongetwijfeld ook. Zou een beetje vreemd zijn als dat niet het geval meer is, niet?

En verder? Tja. Er zijn nog een soort van silhouetten te zien van drie Xperia apparaten. Een verwijzing naar iets wat we ook allang wisten. Sony komt met de Sony Xperia Z3, Z3 Compact en Z3 Tablet Compact.  Dus zinvol? Nee, dat is dit videootje niet. De hashtag #XperiaDetails, die het Aziatische bedrijf trots met de komst van deze video promoot, slaat op een tang op een varken.

#XperiaNothing lijkt beter. Volgende week weten we meer.

Reacties

 1. stijn v brummelen

  De xperia z3 lijkt gewoon de xperia z2 die een klein beetje anders is te zijn. De processor lijkt hoger geklokt te zijn. En een hele kleine design veranderingen. Helaas sony, maar de xperia z3 wordt hem niet voor mij.

  • Frandroid

   Waarom zou je voor Sony gaan als hij na een paar maanden al terug een oud model is? Ik vond de z2 een aardig toestel maar het besef dat hij na 4 maanden overtroffen word door zijn opvolger heeft me voor de G3 laten kiezen… 600 euro schrijf je niet af op een half jaar

  • Dennis de Vries

   Sony heeft bekend gemaakt dat ze hun flagship-smartphone elke 6 maanden vernieuwen om zo beter de concurrentie bij te kunnen blijven. Je kunt je afvragen of dat handig is inderdaad. Aan de andere kant zijn de verschillen tussen de Z2 en de Z3 ook weer niet wereldschokkend. De Z3 zal eerder Z1 gebruikers moeten overhalen om te upgraden. Z2 gebruikers zullen die behoefte niet hebben, en prima kunnen wachten tot de Z4, die waarschijnlijk over ruim een halfjaar wordt uitgebracht.

  • janik p

   Kan… Maar sony heeft na hun verlies op hun smartphone tak over april, mei en juni 2014 (http://www.nutech.nl/mobiel/3841549/sony-verkoopt-onverwacht-minder-smartphones.html) aangekondigd dat ze minder smartphones gaan uitbrengen (http://www.nutech.nl/mobiel/3842473/sony-gaat-minder-smartphones-uitbrengen.html) en dat zou dus ook kunnen betekenen dat ze minder snel nieuwe z toestellen gaan uitbrengen.

  • Oli4iero

   De cyclus wordt waarschijnlijk gewoon weer eens per jaar. Het kost een fabrikant namelijk onwijs veel geld om steeds weer een nieuw toestel van de band te laten rollen.
   R&D kosten, productie op gang krijgen, marketing etc.
   Tegen de tijd dat het toestel eindelijk een beetje lekker verkoopt en de exemplaren sneller van de band rollen moet er al weer een nieuwe worden geproduceerd en kan de andere worden afgeschreven, duur grapje dus.