Site pictogram Draadbreuk.nl

Stelling: ‘iOS 8 is een schaamteloze kopie van Android’

Spannende tijden voor mensen met een beetje een recente iPhone of iPad. Over enkele maanden krijgen ze weer een nieuwe versie van het besturingssysteem. iOS8 is deze week gepresenteerd en is volgens Apple ‘de grootste release sinds de opening van de App Store’. Dat zijn grote woorden. Verder kon Apple-directeur Tim Cook het niet nalaten om even Android af te zeiken terwijl hij op het podium stond.

>> Lezen: Apple presenteert geen iPhone 6, wel iOS

“They bought an Android device, by mistake”, grapte hij ten overstaan van een volle zaal. “And switched to iPhone for a better experience, a better life.” Wij kwamen niet meer bij, dat begrijp je. Maar terwijl we met de tranen van het lachen-gieren-brullen in de ogen de verdere presentatie keken, zagen we diezelfde Tim Cook de ene na de andere functie aankondigen die we allang kenden van Android smartphones en tablets. De stelling van deze week licht dan ook voor de hand.

 

‘iOS 8 is een schaamteloze kopie van Android’

 

 

 

Daar hebben jullie vast een mening over en die willen wij graag horen. Eens of oneens? Laat het even weten in de reacties, nadat je bovenstaande poll hebt ingevuld. Wij vermoeden dat Tim Cook fervent lezer van Draadbreuk is, dus jullie stem wordt vast gehoord in Cupertino!

(Die ‘Seoul, start your photocopiers’-foto bij het artikel is overigens een dikke hoax, maar te leuk om niet te gebruiken)

Mobiele versie afsluiten