Site pictogram Draadbreuk.nl

Vraagje: ‘Wat vinden jullie hét product van 2013’

Zo, we hebben nu wel even genoeg naar onszelf geluisterd. Tijd om eens jullie stem te horen. Normaal hebben we op dit tijdstip, op deze plaats een stelling staan en gaan we even flink in discussie. Maar ditmaal is de stelling een vraag. Een vrij simpele vraag.

Er zijn in 2013 weer honderden smartphones, tablets, computers, notebooks, convertibles, systeemcamera’s, dsrl’s, 4k-tv’s, gameconsoles, portables, wearables en shareables uitgekomen. Of het nou een smartphone is die je zelf gekocht hebt en waar je nog heel erg blij mee bent. Of een wild concept van een gadget wat je ergens op een obscure site hebt gezien. Misschien een nieuwe productcategorie waarmee je kennis maakte via een preview-video? Wat het ook is, we zijn benieuwd naar jullie antwoord op de vraag:

 

‘Wat vinden jullie hét product van 2013?’

 

Laat maar horen welke gadgets indruk hebben gemaakt. En vertel er meteen even bij waarom! Wordt het een veilige keuze als de iPad Air of ben je achterover geslagen door iets als de Oculus Rift? Reageren mag hier onder in de comments! De leukste reacties zullen worden voorgedragen in het alomgeprezen techprogramma Uitbuiken, aankomende maandag. Mocht je je ongebreidelde mening niet op het internet durven te zetten? Een mailtje sturen mag ook. Tot slot: ben je een Twitter-addict, dan geven we je ook daar een podium: reageer voor de overzichtelijkheid even met de hashtag #stellingdraadbreuk

We hebben zelf overigens een vrij uitgebreid antwoord op deze vraag, maar daar komen we komende week op terug. Stay tuned!

Mobiele versie afsluiten