Site pictogram Draadbreuk.nl

Stelling: “De tofste tech van de CES 2014 zit in auto’s”

Voor de CES regent het geruchten. Tijdens de CES worden we overspoeld met nieuws over toffe gadgets. En nu de Consumer Electronics Show op zijn eind loopt is het tijd om de balans op te maken. Waarvan zeggen we nu dat het dé belangrijke tech-trend in 2014 gaat worden?

Er is veel nieuws op tv gebied. Niet alleen gebogen en zelfs buigende schermen. En niet alleen 4K resolutie. Maar ook WebOS, Firefox OS en Android om smart-tv’s eindelijk een bruikbaar te maken. Maar we zijn niet helemaal overtuigd. Ook niet over de stortvloed aan wearables. Zo van een afstandje zien we er niet direct iets tussen waarvan we heel warm worden. Tablets zijn er genoeg, maar die kennen we nu wel. En op smartphonegebied is het altijd een beetje rustig op de CES.

De elektronicabeurs wordt steeds meer het domein van autofabrikanten. Alle grote namen presenteerden wel iets nieuws op tech-gebied. Van zelfrijdende voertuigen tot superzuinige, semi-elektrische aandrijvingen. Maar ook in-car systemen, app-stores en eigen tablets. De hele reutemeteut. Zo komen we op de stelling:

De tofste tech van de CES 2014 zit in auto’s

Wij houden van discussie, jullie ook. Dus laat maar horen, jullie mening. Wordt de snelweg het toneel van technologische innovatie? Of moeten auto-fabrikanten lekker hun eigen ding blijven doen. En wat was dan wél de trend op de CES? Reageren mag hier onder in de comments! De leukste reacties zullen worden voorgedragen in het alomgeprezen techprogramma Uitbuiken, aankomende maandag. Mocht je je ongebreidelde mening niet op het internet durven te zetten? Een mailtje sturen mag ook.

Tot slot: ben je een Twitter-addict, dan geven we je ook daar een podium: reageer met de hashtag #draadbreukstelling

Check ook:
> De besturingssystemen van de nieuwe generatie smart-tv’s
> De meest lol die je in een auto kunt hebben…op tech-gebied.
> Al het CES-nieuws op Draadbreuk, gezellig op een rijtje

Mobiele versie afsluiten