Site pictogram Draadbreuk.nl

Stelling: ‘LG is momenteel het coolste elektronicamerk’

Waarom zijn zaken cool? Waarom willen mensen per se met één bepaald merk gezien worden? Geen flauw idee. Er zijn hele afdelingen bij grote bedrijven die zich daarmee bezig houden, maar zelfs die slaan regelmatig de plank mis. Toch weerhoudt ons dat er niet van om ook een poging te doen. Welke fabrikant binnen de techwereld is op dit moment cool?

Apple en Samsung zijn te groot en te massaal om echt cool te zijn. Vuistregel: als je moeder er mee rondloopt, is het gedaan met de coolheid. HTC is dan weer te klein om cool te zijn. Met één telefoon van betekenis, hoe goed ook, redt je het niet. De Chinezen, zoals Oppo, Xiaomi, OnePlus, zijn nog iets te onbekend. En Blackberry is…nouja…gewoon Blackberry. En dan hebben we het alleen nog maar over smartphones. Maar welk merk heeft naast toffe smartphones  ook een geinige tablet? Wie loopt voorop met innovaties op tv-gebied? Wie houdt tegelijkertijd de spec-trekkers, de custom-rommers en de n00bs tevreden?

Wees eerlijk: we zijn iPhone 6-moe, maar verslinden nieuws over de LG G3. Smart tv’s werden pas leuk toen LG WebOS van het kerkhof haalde. We hebben staan duwen op de G Flex omdat het kan. Serieus: de enige manier om niet gepest te worden op het schoolplein is door iets van LG in je handen te hebben. Ziedaar, een nieuwe stelling:

 

‘LG is op dit moment het coolste elektronicamerk’

 

Wij houden van discussie, jullie ook. Wordt jouw volgende smartphone ook een LG, omdat je vrienden anders niet meer met je praten? Of vind jij een heel ander merk cool? En welke zou dat dan moeten zijn? We horen het graag in de comments!

Mobiele versie afsluiten