Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Stelling: ‘LG is momenteel het coolste elektronicamerk’

Dennis de Vries

Waarom zijn zaken cool? Waarom willen mensen per se met één bepaald merk gezien worden? Geen flauw idee. Er zijn hele afdelingen bij grote bedrijven die zich daarmee bezig houden, maar zelfs die slaan regelmatig de plank mis. Toch weerhoudt ons dat er niet van om ook een poging te doen. Welke fabrikant binnen de techwereld is op dit moment cool?

Apple en Samsung zijn te groot en te massaal om echt cool te zijn. Vuistregel: als je moeder er mee rondloopt, is het gedaan met de coolheid. HTC is dan weer te klein om cool te zijn. Met één telefoon van betekenis, hoe goed ook, redt je het niet. De Chinezen, zoals Oppo, Xiaomi, OnePlus, zijn nog iets te onbekend. En Blackberry is…nouja…gewoon Blackberry. En dan hebben we het alleen nog maar over smartphones. Maar welk merk heeft naast toffe smartphones  ook een geinige tablet? Wie loopt voorop met innovaties op tv-gebied? Wie houdt tegelijkertijd de spec-trekkers, de custom-rommers en de n00bs tevreden?

Wees eerlijk: we zijn iPhone 6-moe, maar verslinden nieuws over de LG G3. Smart tv’s werden pas leuk toen LG WebOS van het kerkhof haalde. We hebben staan duwen op de G Flex omdat het kan. Serieus: de enige manier om niet gepest te worden op het schoolplein is door iets van LG in je handen te hebben. Ziedaar, een nieuwe stelling:

 

‘LG is op dit moment het coolste elektronicamerk’

 

Wij houden van discussie, jullie ook. Wordt jouw volgende smartphone ook een LG, omdat je vrienden anders niet meer met je praten? Of vind jij een heel ander merk cool? En welke zou dat dan moeten zijn? We horen het graag in de comments!

Reacties

 1. Gevorg Shahinyan

  Sony is voor mij de coolste merk, LG is niet zo bizonder.

  • Dave Zeegers

   Sony maakt toffe shit, maar niets speciaals. Op hun waterdichte telefoons na, doen ze niet veel anders als de rest van de markt en wat ze al jaren doen, en zelfs die feature zit in veel telefoons van deze generatie. LG daarin tegen is een nieuwe binnenkomer, eerder alleen bekend van TV’s. Nu maken ze degelijke telefoons en zijn ze hun productgroepen aan het uitbreiden. Leuke aan LG is toch wel dat ze de potentie hebben een nieuwe Samsung te worden. Ik heb niets met samsung, alles wat te candy, plastic fantastic en een enorme hagelshot techniek als het gaat om lanceren van producten. LG was net als Samsung een van de grote beeldscherm fabrikanten van deze wereld, nu zetten ze dan eindelijk die kracht ook in op hun eigen producten. Keep it going LG!

  • Wisse Elgersma

   Wat is er dan volgens jou bijzonder aan sony

 2. IkBenBrian

  Sony vind ik ook wel vet flex. Maar telt nokia die overgenomen is door Microsoft ook mee? Dan is die voor mij het aller coolst.

  • hondenbrokken

   Tuurlijk telt die mee NOKIA is gewoon de beste

 3. Jore

  LG is zeker een innovatief goed merk en ook cool, maar Sony is toch wel één van de vetste merken qua design en hoe ze dingen vasthouden, zoals gewoon mooie waterdichte telefoons! Ik vindt de Galaxy S5 niet zo mooi, hou toch op met plastic!

 4. Plaki

  Nope. Veel van de apparaten die ze maken zijn buggy en/of gaan snel kapot. Daardoor heeft het merk voor veel mensen een slechte naam gekregen. Wat wel jammer is, aangezien ze met nieuwe technieken wel vooraan staan (OLED TVs, IPS-panelen, etc)

  • Levi Oudejans

   LG heeft zich de laatste tijd heel erg verbeterd op het gebied van hardware en software. Een aantal jaar geleden waren hun producten niet zo stabiel. Dat was een feit maar ze hebben geluisterd naar de mensen die dit zeiden en ze hebben hun producten sterk verbeterd.

  • Plaki

   Goed van hun dat ze dat hebben gedaan. Het wordt voor hun wel moeilijk om van hun slechte imago te komen.

 5. Jeroen

  Voor mij blijft Apple het coolste merk maar LG op nummer 2 mijn eerste mobiel was ook een LG ( LG cookie) en daar was ik heel blij mee

  • Levi Oudejans

   Apple heeft al heel lang geen nieuwe dingen meer. Kijk dan naar dan afgelopen jaren, Macbook’s hebben een retina scherm gekregen. een nieuwe Mac pro Ipad’s en Iphone’s zijn met kleine stapjes verbeterd een Imac bestaat al heel lang en de Nexus 7 was veel eerder dan de Ipad Mini. En je betaalt alleen maar voor dat kleine appeltje op de achterkant van je product.

  • Jeroen

   Andere bedrijven maken ook geen nieuwe dingen meer Apple komt dan weer met vingerafdruk en Samsung en htc doen het lekker na kan je van Apple niet zeggen en ook niet van LG want die nemen weer knoppen op de achterkant en dat kopiëren ze ook niet en Apple producten gaan langer mee dan andere je ziet bijvoorbeeld nog genoeg mensen met een iPhone 4 lopen maar met een Samsung galaxy ’s zie je niemand meer omdat die heel langzaam is geworden net als bij tablets de iPad 2 wordt nog heel veel gebruikt en wordt nog verkocht en de tablets van andere fabrikanten uit 2011 zie je bijna geen tablets meer.

  • Af en toe een punt of komma zou lekker zijn, Jeroen! 😉

 6. Raoul

  Op gebied van telefoons en tv’s is LG zeker de coolste. Met smartwatches vind ik Sony wel beter. Met tablets en laptops apple.

  • Levi Oudejans

   LG maakt veel Tv’s en een redelijke hoeveelheid telefoons. De smartwatch waar ze mee bezig zijn is nog niet uit. laptops hebben ze niet en ze hebben maar één tablet: de “LG G pad 8.3” Wat jammer is aan Android is dat er weinig geoptimaliseerde apps voor tablet’s zijn waar Apple het weer erg goed mee doet.

  • Raoul

   Als tech bedrijf zijn laptops belangrijk en ik vind Apple de beste laptops maken.
   LG Ultra PC Hands On – CES 2014: http://youtu.be/VPTuVoJYjb8

 7. janik p

  Lg heeft vorig jaar best een leuke telefoon gemaakt met de g2 qua design maar de software vind ik niet zo goed en dat is hetgene waar ik op let. Nee geef mij maar Sony, qua design voor smartphones misschien niet de beste, maar de software voegt wel echt wat aan Android toe. En daarnaast is Sony ook gewoon een heel betrouwbaar bedrijf. En qua tablets heeft Sony vorig jaar de beste 10,1 inch tablet gemaakt met de xperia tablet z.

 8. Levi Oudejans

  Vrij weinig mensen gebruiken LG. Waarom? het is een stuk goedkoper dan de concurrent en je doet niks af aan de kwaliteit. Ik gebruik de LG 4X HD (ooit gereviewed door Koen Helder op Besteproduct, Nostalgie…) nog steeds en doet niks onder aan Samsung Galaxy S3 of HTC One X die nu nog prima toestellen zijn. Vooral de beeldschermen zijn heel goed van LG (TV, Monitor, Smartphone.) Aangezien LG panelen voor veel andere fabrikanten maakt en de schermen van hun er erg goed uitzien.

 9. Niels J. NIjenhuis

  Ik vind vooral de oled panelen van LG zeer indrukwekkend en een zeer interessant concept ten op zichtte van Philiphs die nog niet eens een oled tv heeft uitgepoept.Qua beeldkwaliteit en contrast is LG een van de beste .Het is alleen jammer dat je zo veel bij moet betalen voor een goede versterker voor bij je tv.

 10. ik vind samsung of htc het coolste omdat ze een mooier disign en disign hebben.

 11. Luuk van Kooten

  LG het coolste merk? Nee LG die launcher over Android ik vind die persoonlijk niet mooi te rommelig. En ik hoor ieder en klagen over LG. Dat ze traag zijn. Dus mijn voorkeur gaat uit naar HTC goed koop snel mooi niet heel erg duur.

 12. BroodjeKaas

  Hoewel ik zelf een telefoon van LG heb, vind ik het bedrijf nou niet bepaald cool. Qua design vind ik apparaten van LG vaak een beetje vreemd (waarom steekt de camera op de Nexus 5 uit?), en ze zijn dol op het gebruik van plastic. Daarnaast imiteren ze vaak de ideeën van die andere grote Koreaanse fabrikant – en geef toe, na-apers zijn nooit cool. Ik weet nog niet welk technologiebedrijf ik wél cool vind, maar LG in ieder geval niet.

 13. memberobject

  Sony is de tofste merk altijd mooi design het is de Apple van de Android telefoons.

 14. ik vind LG niet echt cool omdat ze niet echt veel bijzonders bieden.

 15. DHR. Ruben

  had zelf de 4X HD van LG maar die heeft NOOIT meer een update gekregen Jammer voor zo`n toen der tijds Top toestel volgens mij de eerste met een quad-core processor.
  eens met de stelling LG is zeker goed bezig en nog redelijk betaalbaar voor de G2 bij de introductie iets meer dan $500 euro is netjes zeker aangezien die Appel,Samsong,sonny en HoTC er Veel meer voor vragen 699,- voor een TOESTEL!! Veel te Veel!.

  • Kaj Moerenhout

   Jammer dat hier helemaal niets van te begrijpen is door de vele spelfouten, het had wellicht een toevoeging aan de discussie kunnen zijn.

 16. Smaanske

  Ik word niet warm of koud van LG, moet ik toch zeggen dat ik van alle merken die er op het moment zijn ik Apple nog steeds de coolste vind. Ookal is Apple lang niet meer wat het geweest is.

 17. KungFuPanda

  LG is wel een heel goed merk, maar ik vind het helemaal niet cool. Het heeft al vele heel goede producten gehad, maar nog nooit iets dat alle andere merken missen. Als mobiele fanboy vindt ik Motorola met hun Moto’s X, G en 360 echt wel het coolst.

 18. hondenbrokken

  Lg is op telefoon gebied niks en bjj de tv bakken ze er ook niks van samsung is daar al de koning en in het dure telefoon segment zij ook apple en samsung de baas en bij midrange en goedkope telefoons is nokia de baas en daarom vraag ik me af waarom dit bedrijf jaren geleden niet falliet is gegaan voor mij is nokia het beste merk dat er is vamwege de camera en build quality

  • Jeroen

   Nokia is echt niet de baas bij midrange en lowrange smartphones ze maar iets van 6% markt aandeel en LG iets van 15% en Samsung dikke 60% dus ik weet niet in welk jaar jij zit te kijken maar in 2014 zijn zij al lang niet meer marktleider

  • hondenbrokken

   Ik weet niet maar bij NOKIA krijg je meer waard dan bij samsung op goedkope toestellen foor 80 euro de x en daarmee al navigatie( HERE MAPS) en dat kun je niet met een samsung van 80 euro of lg ja kan wel maar een goeie app is al een paar tienjes en de accu dan daar verslaat NOKIA iedereen mee de 3310 dat was gewoon een accu voor je auto man 3 weken met een laadbeurt en de smartphones gaan ook 3 tot 7 dagen mee bouwkwaliteit laat je lg en samsung vallen dan is het scherm kappot laat een NOKIA vallen de vloer is kappot

  • Jeroen

   Nokia is helemaal niet zo goed als je denkt als je een Nokia lumia laat vallen is er ook een redelijke kans dat het beeldscherm breekt en ze hebben echt niet zoon goede accu als jij zegt de concurentie heeft Nokia allang verslagen ze hebben maar iets van 6% (waarschijnlijk nog minder) marktaandeel in nl

  • hondenbrokken

   Dacht het niet en nqvigatke dan lg en samsung hebben geen nwvigqtie nokiw heeft kaarten en navigatie dienst Navteq overgenomen nu HERE MAPS en samsung heeft geen eigen kaarten dienst en lg ook niet en op camera gebied is NOKIA zeker de beste een samsung ueeft geen 41 mp met 6 zeiis lenzen en optische beeld stabilisatie elke fabrikant kan iets van NOKIA leren zoals navigatie en camera

  • Jeroen

   Als je goed kijkt in de app store en Google playstore dan kan je ook een gratis app vinden die zonder 3G werkt. met spraak en al en kan je zelf bepalen welke kaarten je wil downloaden. En voor die camera’s van Nokia op mobiels betaal je ook aardig wat. De camera’s van de concurrentie zijn niet veel slechter zoals die van de 5s. Daarom hebben apple en samsung ook het grootste marktaandeel, omdat hun bijna alles bieden wat de consument wil.

  • hondenbrokken

   Dus jij denkt dat een camera van een samsung galaxy s5 van 16mp
   Of apple beter is dan een 41 van nokia nokia gebruikt zeiss lenzen kijk maar op internet wat carl zeiss is ten 2e die navigatie kaarten uit de playstore zijn echt slecht nokia heeft niet voor niets navteq overgenomen voor 7 miljard euro nog zo iets nokia city lens nokia is op navigatie gebied de beste navteq was de gtote concurent van tomtom ze stonden op de 2e plek totdat nokia hun overnam en alle graris aplicaties uit de play store voor navigatie zijn veel slechter HERE MAPS wordt gebruikt in 90 procent van alle autos op de weg dat is meer dan totom nokia heeft tomtom veslagen en samsung en lg en apple ook op het nieuws was dat een man kaarten van apple had gebruikt en dat hij verdwaald was geraakt

  • Jeroen

   Ik zeg dat de camera van apple en samsung niet veel slechter zijn als je goed leest. En je kan prima navigeren met die ene app en met Google maps en apple kaarten ook ( wat door TomTom is gemaakt). dat een man er nou mee verdwaald slaat nergens op want hij geeft gewoon aan waar je naar toe moet en wat je huidige locatie is en dat verbruikt bijna geen mbs. En zoals ik al zei de consument kiest voor apple en samsung en die overige 30% gaat naar htc lg en Sony en dan een klein beetje naar Nokia.

  • hondenbrokken

   NOKIA is gewoon de aller beste van allemaal nokia was 20 jaar marktleider apple maar 5 en nu samsung is kijken hoelang het duurt tot dat alle apple fans gaan lopen janken omdat Microsoft hun inhaalt met met windowsphone want nu hebben ze nokia en over een aantal jaar zal ios ook verouderd zijn en apple blijf aandeel verliezen en dan zijn ze ingehaald door windowsphone dan domineren android an windowsphone de smartphone wereld en dan zit apple in dezelefde situatie als nokia in 2010 toen ze een keuze moesten maken tussen android en windows phone en ik weet dat apple ios nooit zal latenvallen dus gaan ze helemaal failliet en op de computermarkt is apple geen ene drol vergeleken met windows en google al helemaal niks met hun chromebooks de ipod niemand koopt ze want elke telefoon kan al mp3 of mp4 afspelen dus een dood product de ipad zal nog wel effe verkocht worden maar surface pro tablets bieden evenveel als een laptop dat is beter dan een ipad de komende aantal jaren zal de ipad wel verkocht worden zoals op scholen want op school worden ze veel gebruikt maar beter zal het niet gaan apple zal ingehaald worden door Nokia nu bij microsoft en dan zul je zien dat samsung en oud nokia de markt opnieuw weer domineren.

  • Jeroen

   1 80% van de Nederlanders wil een iPhone maar kunnen het niet betalen of vinden het te duur als Apple de prijzen gaat verlagen als ze er slecht voor gaan staan dan krijgen ze gewoon weer marktaandeel er bij.
   2 die Microsoft surface is veel te duur Apple heeft nog goedkopere tablets en iedereen heeft liever een ipad air voor 450 euro dan een surface voor 900 euro Apple zal echt nog wel overleven in Amerika hebben ze 50% marktaandeel bij telefoons en in Japan 75% en de ipad hebben ze in Amerika nog hoger in Nederland is de ipad zelfs marktleider Windows zal Apple en Google nooit kunnen verslaan. Zij gaan eerder marktaandeel vaan Microsoft op laptop gebied pakken dan Anderson. Zolang Microsoft nog zo weinig Apps heeft op de telefoons en al helemaal op de surface krijgen ze nooit veel marktaandeel mensen kijken niet eens om naar Microsoft als ze een telefoon kopen

  • hondenbrokken

   Droom ff verder dat apple meer aandel dan microsoft zal hebben of heeft en google en microsoft en samsung zijn het grootst apple is niks vergeleken met google nokia had de eerste tablet ooit een tablet die in 2001 moest uitkomen maar op het laatst is stopgezet dus die steve jobs is gewoon een oplichtertje in het kantoortje van apple en als mensen liever een ipad hebben ipv een surface tuurlikk hij is goedkoper de ipad maar de surface is beter sneller mooier meer functies en een surface is voor luxe dingen en ik weet 100 % zeker dat apple word ingehaald door Microsoft binnen 5 jaar nog en dan domineren google en microsoft de telefoon markt voor bestuurings systemen en microsoft die van de lc want apple is daar in mislukt die hebben daar geen power voor en de grootste fabrikanten van smartphones zullen over 5 jaar microsoft samsung huawei en apple zal zeker dalen naar de 4 plek en ios is dan dood net als mc os x dus verloren zaak voor het kleine fruit logo tje en zullen mensen de rug naar apple keren

  • Jeroen

   Apple is een groter bedrijf dan Google en Microsoft Apple heeft een waarde van 510 miljard Google 360 miljard en Microsoft 330 dus Apple is echt wel iets vergeleken met Microsoft check maar na op internet en een ipad is veel mooier dan zo’n lelijke zware surface

  • Dennis de Vries

   Vraagje: het feit dat Nokia zelf de broek niet kon ophouden en nu dus opgekocht is door Microsoft. Wat betekent dat volgens jou?

  • hondenbrokken

   Nou nokia mag nu wel niet meer bestaan maar dat wil niet zeggen dat ze geen goede dingen deden coor ons of nu nog steeds doen HERE maps die fantastishe camera en die bouwkwaliteit jqmmer dat ze weg zijn maar het is niet anders hopelijk doet Microsoft het wel goed als ze het roer overnemen

  • Wisse Elgersma

   Nokia was goed in die oude telefoons maar ze zijn telaat naar smartphone gegaan en toen zijn ze in een strake lijn gezakt.

  • Wisse Elgersma

   Nokia heeft maar 3 procent ofzo echt nooit zoveel.

  • Wisse Elgersma

   Nokia telefoons zijn super sterk.

  • Wisse Elgersma

   Samsung heeft 28 en lg 5

  • Wisse Elgersma

   LG maakt goede dingen (ik vind beter als samsung)ze zijn een goede binnen komer. Ze worden ooit misschien wel 1 later.

 19. Jeroen den Otter

  Ik gebruik eigenlijk nog niet zo veel LG producten, ik weet eigenlijk ook niet waarom, waarschijnlijk omdat al mijn tech gear nu perfect werken en nog niet aan vervanging toe zijn. Maar de designs van LG vind ik er altijd wel mooi en strak uitzien!

 20. BlauweVogel

  Oneens. Als je kijlt naar dingen zoals het design, is LG echt om te huilen. De enigste mooie telefoons die ze de afgelopen twee jaar naar mijn mening hebben gemaakt, zijn de Nexus 4 en 5. De rest is crap. Veel plastic, niks kwalitatief. En over de software UI van LG gesproken: het lijkt net of de lead designer van Hello Kitty langs is geweest en vervolgens er drie jaar niks meer mee heeft gedaan ondanks de vele Android updates.

 21. Richard Groenendijk

  Ik ben het niet eens met de stelling, want ik vind LG niet het coolste merk. Begrijp me niet verkeerd: LG is zeker een cool merk, vooral die tv’s vind ik cool, maar het COOLSTE elektronicamerk? Nee, ik denk van niet. Wat is dan wel het coolste merk? Sony en Apple zijn al genoemd, maar die vind ik nog minder cool dan LG. HTC en Samsung denk ik ook niet. Mij lijkt Google het coolste elektronicamerk. Zal iedereen wel denken: waarom dan? Jullie kennen Google X waarschijnlijk allemaal wel. (Niet? Kijk dan hier maar naar: http://en.wikipedia.org/wiki/Google_X Er worden daar allerlei hightech coole dingen bedacht, zoals zelfbesturende auto’s, kunstmatige menselijke hersens, internet via luchtballons, etc.
  Kijk hier maar even naar:
  http://www.nutech.nl/gadgets/3553157/5-meest-bizarre-projecten-van-google-x.html
  (Ik weet dat jullie niet van Google Glass houden (ik ook niet echt), dus sla nummer 1 maar even over.
  Ze waren daar ook bezig met een ruimtelift en hoverboard (Back to the future)
  http://www.nu.nl/tech/3753905/google-x-werkte-ruimtelift-en-hoverboard.html
  Dat zijn volgens mij veel coolere dingen dan LG bedenkt. Een behoorlijk grote groep denkt dat Google alleen een zoekmachine is en die weten niet dat Google ook allerlei andere projecten doet.
  Verder zijn er ook allerlei andere coole dingen als je naar kickstarter projecten kijkt. Jammer dat Oculus door Facebook is overgenomen, maar die Oculus Rift is echt wel heel cool. Ook dat zijn veel coole dingen, maar ze vallen vaak niet onder een van de grote elektronicabedrijven dus de meerderheid van de consumenten kent ze niet.

  Oké, het is een behoorlijk verhaal geworden, maar de samenvatting is dat ik het niet eens ben met de stelling en dat ik Google het coolste elektronicabedrijf vind.

 22. stijn v brummelen

  Drukte hier. Eerst even LG een groot compliment geven. Als je de G2 met eerdere vlaggenschepen verglijkt is er veel verandert en dat geld ook voor updates. 2de compiment gaat over de grote accus die LG gebruikt in de L en G serie, zeer handig. LG durft stappen te zetten en te experimenteren (G flex, web OS, knoppen op achterkant) en dat is ook goed. Alleen cool, ho maar. Voor techfreaks misschien wel door het laatste wat ik noemde. Maar op mijn school loopt 90 % van de mensen met een apple rond, 5% met sony en de andere 5% gaat naar de andere merken, LG moet nog veel doen cool te worden, denk aan luxe materialen gebruiken en deUI aanpassen. Zelf loop ik wel met een LG rond, de nexus 5, dus dat is niet een LG toestel in hart en nieren

  • Hoe zit het met Samsung bij jou op school? Ik vind het ook wel opvallend dat Sony zo vaak genoemd wordt door velen hier.

  • stijn v brummelen

   samsung is niet populair. samsung is denk ik voor scholieren redelijk populair als budgettelefoon. Mijn school zit in het wijkje van de appololaan (een van de duurste straaten van Amsterdam) en dat verklaart dit ook deels.

 23. Guido

  LG het coolste merk? Nee niet bepaald. LG doet het goed, ze lopen voor op andere fabrikanten met onder andere curved phones. De hardware in de telefoons van LG zijn ook prima. Ik wil LG eerder innovatief noemen dan ”cool”. De telefoons ogen soms goedkoop aan door het glimmende plastic en ook de skin van Android doet erg kinderachtig aan. Naar mijn mening is Motorola een cool merk, neem bijvoorbeeld het zelf samenstellen van je eigen smartphone. Motorola zal ook met Android voorlopen omdat het een bedrijf van Google is. Je hoort vrij weinig van Motorola terwijl het zeer goede smartphones maakt voor een leuk prijsje. Prima toestel die Moto G, die is cool!

 24. IkBenBrian

  Paniek, paniek! Chaos! Zo veel reacties opeens met veel tekst!

 25. Martijn Gritter

  LG vind ik niet zozeer cool, LG vind ik goed en is ook goedbezig… maar als het om cooldheid gaat dan denk ik toch wel dat Sony of HTC het COOLST is.. 😉

 26. rik

  Lg bedenkt en maakt wel leuke dingen maar de uitwerking en de gebruiksvriendelijkheid valt wat tegen.

 27. Joris

  Nou ik vind Lg absoluut niet het mooiste coolste merk. Alleen de lg gflex vind ik wel tof. Ik denk dat Oneplus het coolste merk wordt. Dat nieuwe toestel is echt te gek!!! Voor een hele goede prijs.
  Zelf heb ik een htc one. Wel cool, maar toch niet heel cool.

  Mag ik ALSJEBLIEFT in het filmpje komen? 🙂

 28. Vince

  Ik kan me in deze stelling zeker wel vinden, ze maken gewoon toffe dingen. Geen (jawel hoor, is tie weer…) paniekinnovatie wat dan ook. Ze maken gewoon toffe dingen zonder te uitgebreid verhaal, gewoon goed! Punt uit. Daarnaast is het feit dat ze ook aan Gaminggear (muizen, toetsenborden etc.) doen ook best cool.

 29. of sony is ook best cool omdat ik de sony experia z2 een hele goede smartphone vind

 30. Wisse Elgersma

  LG is wel goed maar ze maken heen bijzonderdingen ze maken de zelfde dingen als andere merken. Persoonlijk vind ik Google de coolste hun maken dingen die niemand anders maakt.