Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Huur ons in!

 

Draadbreuk maakt toffe dingen. Van vette video’s tot coole infographics, van belachelijke virals tot geestige artikelen. Dat deden we tot voor kort alleen voor onszelf. Omdat we het gewoon cool vinden. Maar we hebben gemerkt dat jullie – ja, jullie – stiekem ook een beetje Draadbreuk willen. Welnu: wij zijn de moeilijkste niet. Je kunt ons dus gewoon inhuren voor jouw creatieve concepten.

Wat houdt dat concreet in? We gaan hier geen paarse-broeken-verhaal ophangen over het belang van online awareness of andere zouteloze kreten, maar vertellen gewoon zoals het is: in de basis alles wat je maar op online gebied kan bedenken. Of het nu een knap filmpje of compleet online concept is – wij maken het. En dat hoeft dan niet eens heel veel te kosten.

 

Dat kunnen we integreren in een complete Draadbreuk-omgeving, dus ons toffe sausje over jouw content heen, maar dat kunnen we ook lekker niet doen. Het is helemaal ‘aan de opdrachtgever‘. We maken dingen, jawel, op maat dus. Concrete voorbeelden?

 

Moodboards, video’s, infographics

We bouwden complete moodboards voor KPN, in samenwerking met toffe bloggers. We maakten uitgebreide video’s voor diverse opdrachtgevers als Huawei en ERM. En we tikten lekkere berichten voor T-Mobile, de luchtverkeersleiding en Smart-Repair Utrecht.

Vliegen met de Huawei P10. Dat is dus leuk.

Kortom, lekker divers dus. En juist daarom moet je Draadbreuk inhuren. Hoe? Door te mailen naar ger(a)draadbreuk.nl.

Geïnteresseerd? Mail ons: ger (a) draadbreuk.nl


    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht