Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Over ons

Draadbreuk_HetTeam

Hallo, aangenaam!

Wij zijn Draadbreuk en we vertellen je alles wat je moet weten over nieuwe gadgets, toffe trends en vette apparatuur. En dat doen we niet alleen objectief, maar ook ongezouten en met een frisse blik!

Draadbreuk is… het meest frisse tech- en gadgetplatform van de Benelux. Dagelijks houden we jullie op de hoogte van de nieuwste apparatuur en digitale trends door middel van strakke webvideo’s, scherpe teksten en eigen inzichten op social media. Smartphones, tablets, notebooks, speakers, camera’s: wij testen en bespreken het. Zelfs als het een snoertje heeft. We zijn natuurlijk de beroerdsten niet.
Draadbreuk is… veel meer dan reviews alleen. Productlanceringen, beurzen en conferenties: wij zijn erbij om jullie onze mening te geven. Daarbij houden we allemaal wel van een beetje ongein, dus dat zul je ongetwijfeld ook tegenkomen.
Draadbreuk is… de digitale uitvalbasis van Dennis, Ger, Bart en Paul: een ervaren groep techjournalisten die zijn sporen ruimschoots in de gadgetwereld heeft verdiend. Ze waren een van de eersten in Nederland die op grote schaal video’s maakten over nieuwe apparatuur en bleken daarin ook nog eens best goed te zijn. Maar aangezien de wereld niet stil staat, werd het tijd voor een nieuw platform: Draadbreuk, waar de meningen nog eerlijker zijn en de video’s mooier.
Draadbreuk is… objectief. Hier vind je alleen the truth and nothing but the truth. Gadgets die fantastisch zijn, zullen door ons op handen worden gedragen. Apparatuur waarvan de tranen je in de ogen springen, pakken we hard aan. Maar aangezien een mening ook maar een mening is, zie je bij ons vaak twee reviewers. Kunnen we lekker sparren.
Draadbreuk is… multimediaal. We vinden het namelijk zonde om niet alle mogelijkheden te benutten om toffe dingen te bieden. Onze website is onze playground. Daar vind je een mooie dwarsdoorsnede van wat we allemaal in petto hebben. Video´s, beschouwingen, hersenspinsels: als het maar met toffe technologie en vette gadgets te maken heeft. Op ons YouTube-kanaal zie je al onze video’s. Abonneer je om altijd de laatste video’s als eerste te zien! En natuurlijk zijn we ook op Facebook en Twitter actief: voor onze mening over het laatste nieuws, maar ook voor een lolletje op zijn tijd.
Draadbreuk is… interactief, en dan niet omdat het zo’n lekker woord is. We hechten gewoon veel waarde aan vragen bij onze kijkers en volgers en duiken graag in een onderwerp als ons publiek er meer van wil weten. Reacties worden dan ook altijd beantwoord.

Toffe ideeën? redactie@draadbreuk.nl

Geen zin om die complete tekst te lezen? Dit is Draadbreuk!