Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Je smartphone kan de deur uit [video]

Je smartphone kan de deur uit [video]
Ger
  • Op 2 juli 2019

De laatste dag op de IFA is Ger, naast gaar, altijd op zoek naar pareltjes in de krochten van zo’n beurs. En elk jaar scoort hij iets raars. Deze keer: een slimme luier. Check de dagvideo!

Oh, en wisten jullie dat gadgets in de toekomst officieel overbodig zijn? SGNL, een hip (semi-) Amerikaanse merk zorgt er namelijk voor dat de smartphone verleden tijd wordt. Hoe? Door de primaire functie van een telefoon, bellen, namelijk over te laten aan… Je vinger.

Door een innovatieve technologie krijgt SGNL het via een slim bandje voor elkaar om vibraties door te geven aan de top van je vinger. Gevolg: je kunt geluid horen wanneer je deze in (of eigenlijk: net voor) je oor stopt. Bizar en welhaast ongeloofwaardig, maar het werkt echt. Weliswaar is de techniek niet af, het idee dat je gewoon met je vinger kunt bellen is zo absurd dat de mannen en vrouwen achter SGNL, van oorsprong een Indiegogo-project, een absolute pluim verdienen.

Verder checkt Ger nog een hippe manier van afvallen en heeft hij met de Pure DiscoVR in theorie zijn nieuwe slimme speaker gevonden. En die slimme luiere dan? Daar gaan we niets over zeggen. Daarvoor moet je gewoon kijken.

Kijk en, jawel, huiver

Gadget tv op de IFA 2018