Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Adverteren

adverteren op elektronica en gadget site

Jij wil adverteren op een gadget- en techsite als Draadbreuk? Dat kan altijd. Graag zelfs, mits je maar niet de lokale erotische shop bestiert of begeeft in de onderwereld. Draadbreuk is een van de grootste en meest frisse gadgetsites van Nederland en heeft dagelijks duizenden bezoekers.

Dat is fijn voor ons, maar ook voor jullie. Voor een stukje branding ben je bij ons dus aan het goede adres. Wil je meer cijfers weten, dan kan dat op aanvraag. Mailen: adverteren[a]draadbreuk.nl.

Vul dit formulier in om te adverteren!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Wat zijn jullie advertentiemogelijkheden?

  Draadbreuk is geen traditioneel medium. Ja, we hebben een blog en ja we tonen banners. Maar we gaan verder. Advertorials, videocontent – bedenk het en wij willen het op Draadbreuk.nl wel aanbieden.

  Velen zijn u voorgegaan, denk aan grote telefoonmerken, maar ook nieuwe platformen op het gebied van ICT. Kortom: Draadbreuk gaat wat verder dan alleen pure, ouderwetse bannering. Wij zijn echt in voor alle soorten samenwerkingen.

  SEO-links, doen jullie daar aan?

  Vaak lachen wij ons dood om de rare ‘gratis’ verzoeken die we krijgen. ‘Een gratis contentwaardige blog’, in ruil voor twee linkjes. Daar doen wij dus niet aan. Draadbreuk is eerlijk, onafhankelijk en moet dat ook blijven. Als je als bedrijf, instantie of product graag een linkje vanuit Draadbreuk wil, dan kan dat. Maar dan wel vanuit een advertorial. Zoals het hoort. En het liefst met een leuke knipoog, want dan lezen onze bezoekers het artikel ook nog.

  Jullie maken toffe video’s, wij willen er ook eentje. Kan dat?

  Natuurlijk. Wij maken ook filmpjes voor iedereen die het hebben wil. En in overleg plaatsen we die nog op de site ook. Want zo zijn we. Lief he? Mail in dit geval eventjes naar ger [a] draadbreuk.nl.

  Ik heb een gadget en wil adverteren. Wat kost het?

  Nu zouden wij hier heel pseudopluriform een uitgebreide tariefkaart kunnen zetten. Dat staat dan lekker professioneel en weten jullie direct waar je aan toe bent. Feit is dat wij bij Draadbreuk on-case te werk gaan. Huh? Hoe?

  Nou, we bekijken per individueel geval wat het moet kosten. Hangt namelijk ook van het onderwerp, de precieze content en uiting af. Nogmaals: wij zijn voor alles in en doen vooral niet moeilijk. Dus komt maar op met je gadget en advertenties! Of met je mooie aanbiedingen voor smartphone-abonnementen, om maar wat te noemen.

  Ik wil display-banners. Mag dat?

  Natuurlijk. Hiervoor werk we voor het grootste gedeelte samen met partners,  zoals dat dan zo mooi heet. Daar hebben we een keurige deal mee. Voor het overzicht is het echter handiger om ons gewoon te mailen, dan zorgen wij dat jullie op de juiste plek komen te staan. Voor de beste exposure uiteraard.

  Ik heb weleens jullie gadgetprogramma Uitbuiken gezien. Daarin zitten gadgets. Mijn gadget moet daar ook in.

  Dat mag. Graag zelfs. We zijn niet voor niets populair op YouTube. Mailen naar: adverteren@draadbreuk.nl of vul onderstaand formulier in!