Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Campagne gadgets

Fairphone en Draadbreuk.nl

Ben je op zoek naar de perfecte plek om jouw tech of lifestyle producten te lanceren of te promoten? Draadbreuk.nl is de ideale bestemming voor elke gadget campagne!

Met onze gepassioneerde benadering van technologie en een community die gek is op de nieuwste gadgets, garanderen wij dat jouw producten de aandacht krijgen die ze verdienen.

Hier zijn enkele redenen waarom Draadbreuk.nl de beste keuze is voor jouw tech campagne:

Deskundige Tech Liefhebbers: Ons team bestaat uit experts die dagelijks bezig zijn met de laatste tech trends. Jouw tech en gadgets zullen uitgelicht worden door echte kenners die weten wat het publiek wil.

Betrokken Technologie Community: Draadbreuk.nl heeft een toegewijde volgersbasis die dagelijks op zoek is naar informatie over de nieuwste technologie en gadgets. Jouw campagne staat centraal bij een enthousiaste groep technologiefans.

EMAIL: adverteren (a) draadbreuk.nl

Creatieve en Unieke Content: Wij creëren boeiende content die aansluit bij onze lezers – van grondige productbeoordelingen en video-demonstraties tot interactieve social media campagnes. Met Draadbreuk.nl komt jouw product tot leven.

Een samenwerking met Samsung waarbij Draadbreuk.nl een moodboard met de Samsung Galaxy S6 ontwikkelde.
Een samenwerking met Samsung waarbij Draadbreuk.nl een moodboard met de Samsung Galaxy S6 ontwikkelde.

Aangepaste Campagne Opties: Of je nu een grote productlancering plant of een kleinschalige samenwerking, wij bieden flexibele campagneopties die zijn afgestemd op jouw behoeften en budget.

Transparante Resultaten: Onze campagnes leveren meetbare resultaten op, met heldere rapportages en inzichtelijke analytics die je helpen de impact van jouw investering te begrijpen. We zorgen ervoor dat je precies weet hoe jouw campagne presteert.

adverteren (a) draadbreuk.nl

Dus, ben je klaar om jouw tech en gadgets campagne naar een hoger niveau te tillen? Draadbreuk.nl biedt het platform en de expertise om jouw technologieproducten succesvol te marketen. We zijn gepassioneerd over innovatie en klaar om jouw merk te helpen groeien binnen een gemeenschap die net zo enthousiast is over technologie als jij.

Verschillende gadget campagnes op Draadbreuk

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw tech producten kunnen lanceren met de impact die ze verdienen. Jouw toekomst in de tech wereld begint bij Draadbreuk.nl!

We werkten al samen met:

Samsung, Huawei, T-Mobile, KPN, Tele2, Solvari, ThinkWiseSoftware en vele, vele, vele anderen!