Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

IFA 2018: Vallen met Segway-skates, OLED-tv’s en een slaapgadget [video]

IFA 2018: Vallen met Segway-skates, OLED-tv’s en een slaapgadget [video]
Ger
  • Op 30 augustus 2018

Ger is namens diverse media op de IFA in Berlijn. Voor Computer!Totaal presenteert hij dagelijks een kek programma op Instagram TV. Vandaag dag 1. De dag dat de beurs eigenlijk nog niet open is. En dat is te zien in deze kakelverse aflevering van #dehashtag. 

Zo gaat hij langs bjj Segway, waar tussen al het timmeren door, vandaag heuse elektrische skates zijn geïntroduceerd. Deze e-skates gaan 399 euro kosten en kunnen tot 45 minuten je van a naar b brengen. De maximale snelheid is 12 kilometer per uur en dat is maar goed ook, want anders gaat zelfs de meest geoefende skater op den duur op zijn giecheltje.

LG OLED 8K

Maar voordat hij zijn skate-avontuur tegemoet gaat, kijkt hij eerst naar de nieuwe LG OLED 8K tv. Een indrukwekkende televisie met een evenzo indrukwekkend formaat. Met 88 inch is dit met recht en joekel van een tv die een belachelijke scherpte aflevert. Pixels zijn hiermee officieel verleden tijd. Net als een goedgevulde portemonnee trouwens, want dit soort pareltjes zijn doorgaans niet goedkoop – het feit dat de adviesprijs niet vermeld stond in het persbericht, zegt in dat op zicht genoeg.

Andere lekkere dingen? De dunne Zenbooks van Asus. Met een accuduur van 20 uur is de Zenbook S niet leeg te krijgen, terwijl de Pro 14 een extra display heeft in het touchpad.

Slapen

Tot slot spotte Ger iets vreemd. Slapen in een vliegtuig willen en proberen we allemaal, maar is slechts voor weinigen echt weggelegd – echt lekker slapen doe je gewoon niet in een (te) kleine vliegtuigstoel. Tot nu. Kijk en huiver!

Dagelijks technieuws in #dehashtag