Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Casa de Papel seizoen 4: wanneer komt ‘ie nou?

Casa de Papel seizoen 4: wanneer komt ‘ie nou?
Afdeling Commercie

De inteligencia van De Professor. Het geschreeuw van Moscú. De zwoele blik van Tokio. Man, wat vinden we Casa de Papel toch een ontzettend vette serie. Seizoen drie hebben we gebinged alsof ons stuksaaie leven ervanaf hing. We gaan hier niet het nodige spoilen, maar we vonden het weer een fijn verhaallijntje. Daar zijn de meningen trouwens over verdeeld. Goed, feit is wel dat Antena 3, zender en bedenker van deze almachtige Spaanse serie, er wel voor heeft gezorgd dat we ook weer een volgend seizoen gaan kijken. Hamvraag: wanneer komt seizoen 4 van Casa de Papel?

Om die vraag maar gelijk te beantwoorden: dat is nog niet helemaal bekend, maar goed nieuws is in ieder geval dat het snel is. Hoe snel? Er wordt gefluisterd dat we medio september alweer mogen genieten van de baard van Helsinki en de te aanwezige lach van Denver. Grappig feitje; Je bent niet de enige die zich dit afvraagt. Op de vraag: Casa de Papel seizoen 4 wanneer, komen liefst 499.000 zoekresultaten tevoorschijn.

Opmerkelijk genoeg ook eentje van Esquire, het hippe mannenblad. Dat magazine claimt dat het vierde seizoen tussen april en augustus 2020 zou komen. Nog even los van het feit dat dit een erg ruime selectie is, lijkt het ons ook wat rijkelijk laat. Nogmaals: geruchten gaan sterk dat seizoen vier al in september komt. Is dit niet het geval, laten wij het natuurlijk direct weten.

Seizoen 4 Casa de Papel: wanneer, wie, wat, waar, waarom?

Wat we wel exact weten? Dat de opnames voor seizoen vier in volle gang zijn. Sterker nog: eind augustus zouden deze in zijn geheel moeten zijn afgerond.

Waar het seizoen over gaat, laat zich raden, maar daar kunnen we omwille van spoilers niet teveel over zeggen. Voor degene die seizoen drie nog niet gezien hebben? Er is iemand ontvoerd en die proberen ze te redden door een bank te beroven. Ja, het is heus. En ja, we weten dat dit vaag klinkt.

Voor de liefhebbers hier even een trailertje van seizoen drie.

Waar kun je seizoen 4 van Casa de papel bekijken, horen wij jullie denken. Nou, dat is natuurlijk niet zo ingewikkeld. Casa de Papel is de meest populaire niet-amerikaanse serie op ons aller Netflix. Op die streamingdienst zal seizoen vier dus ook weer te zien zijn. Als je nu in een ander land zit en je bang bent dat je daarom Casa de Papel niet kunt zien, dan raden wij het gebruik van een VPN-verbinding aan. Daar zijn opties genoeg voor, moet je maar even goed Googelen op Netflix VPN.

Netflix promoot seizoen drie overigens nog altijd stevig. In grappige reclames zien we onder meer Luuk de Jong zijn Spaans oefenen bij het zien van de serie.

Ook ons aller acteur Frank Lammers schittert in een fijne teaser-video. Oh en als we het dan toch over Frank Lammers en Netflix hebben? Ga Undercover kijken. Een geweldige Nederlandse serie over drugshandel in het Zuiden des lands. Kans is overigens groot dat je het al gezien hebt, maar zo niet: kijken. Nu.