Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Bizar: het ultieme gaming bed

Bizar: het ultieme gaming bed
Afdeling Commercie

Alleen in Azië… Waarom zou je je bed uitkomen als dat niet nodig is? Dat is de gedachte van Japanse meubelfabrikant Bauhütte. Zij ontwierpen namelijk een ultieme gamingbed set-up. Bizar en hilarisch tegelijk, eigenlijk. 

Het idee is even eenvoudig als doeltreffend: feitelijk heeft Bauhütte een tweepersoons (!) bed omlijst met typische gamingkenmerken. Zo is er ruimte voor meerdere schermen, zijn er plankjes gebouwd voor blikjes Red Bull en chips en wordt er zelfs een zitzak meegeleverd om comfortabel een potje Call of Duty of FIFA 22 te spelen.

Gamingbed. Een bed om te gamen

En mocht je nou WhatsApp-berichten krijgen terwijl je aan het gamen bent, dankzij een speciale smartphonehouder blijf je altijd op de hoogte van je pushnotificaties. Dat de on demand boodschappen er aan komen, bijvoorbeeld. Zouden die ook aan bed bezorgen? Blokje kaas, worstje, chips en bier. Of doe eens gek, een fijne Spaanse ham. Zoetigheid kan natuurlijk ook: snoep, chocoladekoekjes. Och man… Draadbreuk heeft trouwens nog een lekker cake recept voor je, maar dit terzijde.

Het gamingbed is al een tijd geleden officieel gelanceerd, maar ging afgelopen periode viral op sociale media.

Bauhütte claimt een enorme populariteit. Althans, in Azië, Europa blijft nog achter. Mocht je het bed willen aanschaffen, dan betaalt een consument er zo’n 1000 euro voor, inclusief alle accessoires.