Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Draadbreuk in Insta’s: wij vatten ons leven samen

Draadbreuk in Insta’s: wij vatten ons leven samen
Ger
  • Op 24 juli 2018

Met ruim 8000 volgers zijn we langzaam ware influencers aan het worden op het prachtige Instagram. #nonspon. Daarom een fijn overzichtje van wat leuke kiekjes round the Draadbreuk-brand. Extragratis voor jullie. Oh, en een leuke samenwerking kan altijd. Het hoofd van onze stagiair biedt ruimte voor een mooie uiting. Bij dezen. 

We krijgen nog weleens opmerkingen dat er zo weinig gepubliceerd wordt op Draadbreuk. Dat klopt. We zijn erg druk, zo simpel is het. Paul werkt inmiddels voor Big Spark, bekend van iPhoned en Androidplanet, Bart zit vuistdiep in voetbal en statistieken, Dennis maakt Krakau en Kiev groot, terwijl ondergetekende met zijn bedrijf aan de gang is. Kortom. druk, druk, druk.

1. Fijn horloge van Komono bij fijne (oude) Macbook en (nieuwe) camera.

Mijn Macbook is dus echt al jáááááren oud. Waarom is dat interessant? Nou, omdat werkelijk iedereen altijd kletst dat die dingen veel te duur zijn. Dat is onzin: de duurzaamheid van die laptoppies van Apple is ongekend. “Maar Ger, dan heb je toch dik verouderde specificaties?” Nee. Want toen ik ‘m aanschafte hield ik al rekening met de toekomst. Daardoor betaalde ik me scheel, maar had ik al wel een (kleine) SSD en 16 GB werkgeheugen onder mijn kont. Het resultaat: in zes (!) jaar tijd heb ik alleen de batterij een keertje hoeven te vervangen. Dat heet lekker.

2. Wij moesten lachen om dit kaartje. Jullie ook?

Is dit het nieuwe #tinder? Mooi kaartje van #taalcentrumvu. #google #ikvoelgeenklik

Een bericht gedeeld door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

Prima viraltje van Taalcentrum-VU. Heb jij ‘m al op de bus gedaan?

3. Vreemd om naar jezelf te kijken…

Ondergetekende werkt al jaren voor diverse media. Soms als consultant op het gebied van media (wat moet je wanneer waar plaatsen en waarom), maar vaak ook als gadget- tech- en guru. Gewoon, omdat ik van oorsprong journalist ben en weet waar ik over praat. En dus maak ik nog altijd filmpjes, bijvoorbeeld voor Kieskeurig, Computer!Totaal, United of Quote. Tegelijkertijd had ik een gigantische QLED-tv van Samsung ter test. De combinatie is ehh geestig. Hieronder even de video, mochten jullie geïnteresseerd zijn.

 

4. Dingen die je niet wist dat ze nog bestonden #1: Blackberry

Ik kreeg opeens een persbericht van TCL Communication. Dat bedrijf is tegenwoordig de eigenaar van Blackberry. Je weet wel, dat smartphonemerk dat in 1854 ontzettend populair was. Gek genoeg maken ze anno 2018 nog steeds mobieltjes. Mobieltjes met een fysiek toetsenbord welteverstaan. Dat moest ik natuurlijk proberen. Of de Blackberry Key2 nog steeds handig is kun je lezen in de septembereditie van Quote, maar ik verklap alvast: mwoahhh.

Meer? Volg ons op Instagram!