Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Dit zijn de meest bekeken YouTube video’s allertijden

Baby Shark
Redactie

Lijstjes. We worden er blij van. Omdat ze zo lekker overzichtelijk zijn en structuur bieden aan ons zo gejaagde leven. Dus toen we op het wereldwijde web een (overigens niet zo fraaie) infographic met als thema ‘de meest bekeken YouTube video’s ooit’ voorbij zagen komen, dachten we: die willen we zien. En jullie ook. Want wat zijn nou de best bekeken Youtube-video’s?

Nou, om maar met de deur in huis te vallen: de Baby Shark Dance van PinkFong is het meest bekeken. Een whopping 13B. Oftwel: 13 miljard keer. Niet weinig.

De nummer twee is geen irritante kinderhit, maar juist een heerlijk vies dansnummer. Een dansnummer dat niet in het Engels of oud-Hollandsch is. Nee, het gaat om Despacito van Luis Fonsi. Zet ‘m maar gewoon even aan.

De nummer 3? Johny Johny Yes Papa van de Loo Loo Kids. Hadden wij ook nog nooit van gehoord. Zal vast groot zijn in Japan en nu ook op Draadbreuk. En, als we het zo beluisteren… vast ook bij kinderen.

Goed, wij hadden jullie natuurlijk een lijstje beloofd, dus die zullen wij jullie niet onthouden. Gemaakt door het Visual Capitalist is dit: de lijst der lijsten. De enige zinnige lijst ter wereld, zou Matthijs van Nieuwkerk hebben gezegd (als ie nog met zijn lekker casual gestylede hoofd op tv zou mogen).

Dit zijn van YouTube de meest bekeken video’s