Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Dit waren de populairste posts op Instagram

Dit waren de populairste posts op Instagram
Ger
  • Op 12 april 2016

Draadbreuk zit al een lange tijd op Instagram. Op lekker ongezette tijden publiceren we hier fijne kiekjes van gadgets, ons leven en een combinatie van de twee. Dit waren de populairste posts van afgelopen tijd. Steekwoorden: vr, vr en vr. Oh, en een kapotte Macbook en Call of Duty.

We gaan bij deze post uit van de instagram-pica’s in de periode na de Panasonic-conventie. Daar hebben we immers al een kloeke 800 woorden, inclusief beeld over gepubliceerd, het is ietwat onnodig om daar nóg meer tekst en beeld aan vuil te maken.

Anyway, iets minder dan een maand geleden kregen we de Samsung Galaxy S7 Edge ter review opgestuurd. Eerder hadden we al tijdens het Mobile World Congress meerdere Samsung Gear VR’s opgepikt, waarvan we er eentje weggaven (gefeliciteerd nog, Thomas). Zie hieronder.

Video: collega Paul geeft ietwat beschonken een Samsung Gear VR weg

Goed, natuurlijk hebben we er ook een aantal bewaard om later flink te kunnen testen. Dat leverde alleen al op Instagram leuke plaatjes op.

 

 

Ik maakte me oneindig populair bij mijn ega door een avondje te Netflixen in bed. Gek eigenlijk. Vriend en collega Tobias werd naar aanleiding van onderstaande post vooral een beetje uitgelachen, volgens mij. De wereld moet nog een beetje wennen aan VR, laten we het daar op houden. Dat niet veel later er op Twitter een videotje van een man in een metro met een VR-bril op massaal werd gedeeld, zegt eigenlijk genoeg.

 

De eenzaamheid van de man met VR-bril gevangen in één foto. #samsunggearvr #samsung #gearvr #galaxys7 #oculus

Een foto die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

 

Ook waren we deze maanden weer bij diverse perspresentaties. Zo spotte we bij LG een ‘colbertschoonmaker’. Jullie dragen vast geen mooie jasjes, maar toch: dit ding ziet er, op z’n zachtst gezegd, raar uit. Oh en hij is heel duur. Duizenden euro’s duur.

 

Dit blijft toch een gekke gadget. Hiermee ‘beweeg’ je je colbert fris. #lgstyler #lg #lgdealershow #defabrique

Een video die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

 

Over duur gesproken: wat zal dit bannertje van ons aller Samsung kosten? Collega Paul spotte in bruisend Berlijn – daar is ‘ie nogal vaak – deze gigantische reclame-uiting van de Zuid-Koreaanse fabrikant van smartphones. 

 

Sodeju, Samsung heeft in Berlijn een bannertje opgehangen. Even laten zien wie de grootste heeft… #samsung #berlin #megalomaan

Een foto die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

 

Overigens had ik het net even over het Mobile World Congress. Daar hebben jullie nog steeds een toffe video van tegoed. Het gaat over de HTC Vive RE, een toffe VR-bril (alweer VR). Door drukte en technische mankementen heb ik nog geen kans gezien deze aan elkaar te plakken. Welke mankementen dat zijn? Zie het plaatje hieronder. De video komt er trouwens aan jongens. Heel snel. Beloofd.

 

Ik, @gdegram, probeer de koffie uit mijn trackpad te verwijderen. Innovatie 2.0, dit. #macbook #deontdekking #deadlineshalen

Een foto die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

 

Verder zijn we bij Draadbreuk erg van het retro-gamen. Rollercoaster Tycoon, Red Alert – geef ons een spelletje uit de jaren 2000 en we zijn gelukkig. Afgelopen maand heeft ondergetekende zelfs 19,99 euro neergeteld om de allereerste editie van Call of Duty online te kunnen spelen. Dat is wellicht (te) duur, maar ik kon het niet laten. Alles entdeckung!

 

Vrijdagmiddag. #cod #callofduty #mp_hurtgen #activision #cod1

Een foto die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op

 

Tot slot zijn we afgelopen week naar het bruisende London gegaan, waar we de Huawei P9 voor het eerst zagen. We hebben een reviewexemplaar meegekregen van deze smartphone powered by Leica, dus verwacht binnenkort een leuk verhaaltje of ‘fullempie’. Het was vrij druk bij de lancering.

 

 

Goed, dit waren ze weer. Wij gaan nu weer de zon in. Draadbreuk ook volgen op Instagram? Dat kan natuurlijk. Linkje: instagram.com/draadbreuk.

 

Proost!

 

Draadbreuk home office. #zon #goeiewifi #dakterras

Een foto die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op