Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Dit is de HTC 10 (video)

Dit is de HTC 10 (video)
Ger
  • Op 11 april 2016

De HTC 10 wordt morgen gepresenteerd. Dat weet eigenlijk de hele wereld al – en jij dus waarschijnlijk ook – maar het zieltogende HTC houdt het graag spannend. Of juist niet. Want (niet zo) heel per ongeluk staat de promotievideo van de nieuwe smartphone al online. En wij hebben ‘m.

Dat laatste klinkt lekker bijzonder, niet? Helaas valt dat een beetje tegen, zo’n beetje alle techmedia hebben het filmpje al online gegooid. Doen wij dus gewoon ook.

Video: HTC 10

Een Italiaans blogje heeft deze video snel geript en weer online gezet. 

 

De HTC 10 – zonder de One – gaat hoogstwaarschijnlijk over een Snapdragon 820 processor met 4 GB RAM beschikken. Dat is al fijn, maar meer bijzonder zullen de features rondom te camera zijn. Niet alleen de traditionele 12,3 megapixelcamera zal over iOS bevatten, ook de selfiecam krijgt hoogstwaarschijnlijk deze vorm van stabilisatie. Ook is BoomSound (weer) aanwezig en zal het vlaggenschip dagen meegaan dankzij een wereldschokkende accu.
Voor meer informatie over de specificaties en een round-up van alle geruchten, verwijzen we je graag door naar De Wandelgangen van gisteren.

HTC 10 beschikbaarheid

De HTC 10 wordt morgen gelanceerd, om 14.00 uur exact. Rond die tijd het internet F5’en dus, ben je volledig op de hoogte.

htc10_inornaat