Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Duitsland-Italië streams: in het buitenland

bald bale
Redactie

Jongens we willen toch allemaal Duitsland-Italië kijken vanavond?! Ben je op vakantie of niet in staat om de lokale kroeg in te duiken? Wij zetten even op een rijtje waar je heen kunt op de interwebs voor deze magnifieke pot.

NOS EK 2016, Studio France in het buitenland

De NOS pakt zelfs in het jaar dat Nederland niet meedoet op het EK 2016, flink uit. De NPO heeft er voor gekozen om geen praatprogramma’s uit te zenden om ons bij te praten over wat er gebeurt in de wereld. Nee, sport is deze zomer belangrijker. Ach ja waarom zou je als publieke omroep ten tijden van een Brexit een Jeroen Pauw op de buis zetten als je ook Rafael van der Vaart kan laten praten over zijn favoriete cafetaria snacks. Toegegeven, de NOS weet wel hoe ze sport moeten verslaan. Via http://nos.nl/ek2016/ kun je alles weer op de voet volgen. Dit jaar kunnen we in elk geval wel weer genieten van Hugo Borst samen met Messi en ik hoop dat Bertje Maalderink de teloorgang van de trainer van de Belgen, Wilmots, goed in beeld heeft kunnen brengen. Nou kan het natuurlijk zijn dat je met je ballen in Rome zit. Dat mag. Wij leggen even uit hoe je dan alsnog de NPO app kunt gebruiken!

NPO in het buitenland kijken met Hola

Als je een telefoon of tablet hebt die op Android draait kun je heel gemakkelijk je telefoon laten denken dat je gewoon in Hoogezand Sappermeer zit. Of je dat wil is een tweede maar dan denkt de NPO app dat je daar zit. Hoe je dat doet? Download de app Hola. De app past je VPN aan zodat je telllie denkt dat je in het buitenland aan het genieten bent van het kale hoofd van Bale. Via https://hola.org/ kun je alle details even bekijken en de app downloaden.

Werkt het bij jou niet of kijk je liever via je een laptop of pc? Je kunt een vergelijkbaar trucje uithalen met Google Chrome. Dit werkt ook voor je Mac. Simpelweg de extensie van Hola downloaden voor de browser en klaar is kees! Vindt Google helemaal niet erg. De NPO misschien wel, dat heb ik alleen niet aan ze gevraagd.

Duitsland-Italië in het buitenland kijken
Snapchat houd je er overigens ook mee voor de gek.

Streamen zonder downloaden met Roja Directa en Livetv

Niet zo’n zin om al die meuk te downloaden? Als je geen probleem hebt met iets slechtere beeldkwaliteit en je Russisch wel weer aan een opfriscursus toe is dan zijn de volgende sites een optie voor je: RojaDirecta of livetv.sx/en.

Streams EK 2016 kijken in het buiteland

In het kort: