Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Gratis Nederland – Polen livestream kijken

Virgil voor NL Polen
Redactie

Nederland speelt morgenavond een fijn potje voor de Nations League tegen Polen. Het elftal hoopt te knallen in deze gekke, gekke coronatijden. Waar kun je de livestream van deze spannende voetbalwedstrijd zien? Wij checken waar je gratis Nederland – Polen kunt kijken.

Als eerste: woon je in Nederland, dan zit je in principe gebakken. Waarom? De NOS zendt alle Nations League wedstrijden uit en dat betekent dat zowel op NPO1, als op NOS.nl dit fijne potje met held Frenkie de Jong te zien is. Het contract met de KNVB loopt door tot volgend jaar, dus als je al die (semi-)oefenpotjes gratis en voor niets wil kijken, moet je enkel naar NOS.nl.

Nederland - Polen

Maar: wat als je nu toevallig in het buitenland zit en je wil die wedstrijd volgen? Dan ben je overgeleverd aan de niet-zo legale interwebsgoden. En dan wordt het natuurlijk een stuk ingewikkelder. En dus geven wij tips hoe de livestream alsnog te kunnen afspelen.

Met VPN livestream Nederland – Polen kijken

Het makkelijkste is om via een VPN de wedstrijd te volgen. Met een VPN kun je bepalen van waaruit jouw internetverkeer komt en zorgt tegelijkertijd voor een beveiligde verbinding tussen jou en het internet. Het maakt dat je een stuk anoniemer te werk kunt gaan, en (dit is handig voor de livestream) dat je zelf een locatie waar je internet vandaan komt.

Je kunt met een VPN doen alsof je in Zierikzee bent

Concreet: als jij in Frankrijk met je ballen op een camping zit – niet doen, het is schijtweer – dan kun je via een VPN doen alsof je gewoon in Zierikzee verkeert. En dan denkt NOS.nl dus dat je gewoon in Nederland bent en dan kun je zonder problemen de wedstrijd checken.

Helaas doet Stefan de Vrij niet mee. Dat betekent dat Perr Schuurs waarschijnlijk gaat spelen. Hmm.

Welnu, welke VPN moet je nu hebben? De keuze is reuze. Het regent momenteel aanbieders van VPN-software en dus is het de kunst om de pareltjes tussen de zwijnen te vinden. Wij hebben zelf goede ervaringen met NordVPN (dit is geen gesponsorde link), vooral omdat zij zowel een app, als desktopvariant hebben. Komt bij dat de bediening ervan extreem eenvoudig is.

NordVPN afbeelding

Dubieuze streamsites voor Nederland – Polen

Mocht je een VPN maar gedoe vinden? Dan kun je altijd nog jezelf helpen door op zoek te gaan naar dubieuze streamingsites. Een vrij succesvolle is http://livetv.sx/. Die hebben een keur aan sporten, linkjes en types. Belangrijk is wel dat het niet altijd goed gaat en het is een oprechte kunst om niet per ongeluk op een advertentie, wedkantoor of simpelweg spam te klikken. Handige internetters weten hier echter wel een hun weg in te vinden. RojaDirecta is er ook zo een, trouwens.

Oh, en wil jij wedstrijden in de eredivisie live kijken? Dan hebbenw daar een speciale pagina voor. Geen dank.

Om even er lekker in te komen: hier de persconferentie met Wijnaldum en Dwight Lodeweges: