Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Zinloze gadget 4.0: The Closer

Heinken The Closer
Redactie

Soms spotten we apparaten waarvan we het nut, zelfs met onze ruime techervaring, maar niet kunnen ontdekken. The Closer is Heinekens nieuwste bieropener. Een bieropener met bluetooth, welteverstaan. En nee, dat verzinnen we niet. 

The Closer is een ‘high tech’ bieropener die via bluetooth kan worden aangesloten aan je laptop. Zodra je met The Closer een biertje opent, gaat je laptop in slaapstand en is het tijd voor ontspanning, claimt Heineken.

Video: Dit is The Closer

“Met deze campagne hopen we het gesprek over werkdruk en het belang van een goede balans tussen werk en privé onder de aandacht te krijgen. Natuurlijk wel op een manier die bij ons merk past, met een knipoog”, aldus Els Dijkhuizen, Marketing Directeur Heineken Nederland. 

‘’Tijd voor ontspanning, met vrienden en familie, het zorgt er uiteindelijk alleen maar voor dat je op een later moment weer met een glimlach aan een nieuwe werkdag kan beginnen.’’

Werkdruk en daarom: The Closer

Uit onderzoek blijkt dat 1 op d 5 Nederlanders een hoge werkdruk ervaart. The Closer moet een (een heel klein) beetje helpen dat weg te nemen: je opent een biertje, klapt je laptop dicht en sluit dus de werkdag af. Dat is het idee.

Leuk idee, maar gebeurt dat niet al? Blijf jij bij de vrijmibo aan het werk? Of ga je gewoon lekker ouwehoeren met je collega’s? 

The Closer is niet te koop. Wel is er een heuse winactie op touw gezet. Meer info vind je op www.heineken.nl/closer. (no spon.)