Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Extra stevige USB-C kabel en snelle lader die tevens sneller oplaadt

Grixxx
Redactie

USB Type-C wordt in 2024 de standaard oplaadpoort voor alle mobiele telefoons, tablets en camera’s in de EU. Accessoirefabrikant Grixx introduceert daarom een serie duurzame USB-C accessoires die Power Delivery ondersteunen, waardoor apparatuur sneller kan worden opgeladen. 

De kwaliteitskabels van Grixx zijn omhuld met gevlochten nylon, wat er samen met de aluminium connectoren voor zorgt dat ze extra stevig zijn en de kans op kabelbreuken afneemt, zo meent de accessoire fabrikant. De USB-C kabels zijn verkrijgbaar in de kleur wit en in de kabellengtes 1m en 2m.

Met de universele oplader van Grixx laad je apparatuur op via de USB-C of USB-A-aansluiting. Zoals smartphones, tablets en pc’s. Hij kan tot twee apparaten tegelijkertijd opladen. De oplader ondersteunt Fast Charging en USB-C 20W Power Delivery waardoor apparaten nog sneller worden opgeladen.

Prijs Grixx kabels

Wat kosten deze eenvoudige doch zeer doeltreffende accessoires? De Grixx Lightning – USB-C Kabel heeft een winkeladviesprijs vanaf € 15,99, de USB-C naar USB-C variant kost € 5,99, terwijl de Grixx Oplader met USB-C en USB-A aansluiting een winkeladviesprijs € 10,99 kent.

Geinteresseerd in gekke kabels? Check dan ook eens deze iPhone kabel met lcd-display.

Tags