Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Soundcore: kent u het? Nee? Jammer

soundcore liberty pro3
Redactie

Lekker merkie om je earbuds bij aan te schaffen: SoundCore. Niet bekend bij het echt grote publiek, en dat is eigenlijk jammer. Het is een zustermerk van Anker, bij ons bekend van smartmeuk, een robotstofzuiger en een zieke mini-projector.

Welnu, SoundCore introduceert een nieuwe set draadloze oordoppen. De Liberty 3 Pro kent een ergonomisch ontwerp en een luchtdrukontlastende structuur die het draagcomfort moet bevorderen. Ook is de set 30 % kleiner dan voorganger Liberty 2.

Op technisch vlak valt vooral de actieve ruisonderdrukking op: dankzij het zogenoemde HearID ANC kan die ruisonderdrukking automatisch worden aangepast op basis van externe omstandigheden. Hierbij kan een op maat gemaakt geluidsprofiel worden gecreëerd doordat de in-ear druk, dus hoe stevig de oordop in je oor zit, te analyseren. 

Duur accu Liberty 3 Pro

SoundCore’s Liberty 3 Pro kan na volledig opladen tot 8 uur muziek afspelen. De meegeleverde case fungeert tevens als laadstation: als die is opgeladen kun je de ooropjes tot drie keer to volledig opladen. 

De set is vanaf heden verkrijgbaar in de kleuren  zwart, wit, grijs en paars tegen een adviesprijs van 159 euro.

Lekker videootje ter ondersteuning: