Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

LG G Flex 2 buigt nog meer

LG G Flex 2 buigt nog meer
Ger
  • Op 6 januari 2015

LG presenteert de LG G Flex 2, een tweede smartphone met flexibel en gebogen display. Het model heeft een ‘slanker en pittiger uiterlijk dan zijn voorganger’, aldus LG.

De LG G Flex 2 is de derde telefoon ter wereld met een gebogen scherm. Je vraagt je af wat je er precies mee moet, maar als we LG mogen geloven biedt deze 5,5 inch smartphone een ultieme kijkervaring, vanuit elke hoek.

Want, zo schrijft LG in haar persbericht, ‘De G Flex2  heeft in elkaar overlopende rondingen variërend van 400mm tot 700mm aan de voor-, achter-, zijkant en de randen van boven naar onder. ‘ Dat zegt ons eigenlijk niets, maar het resultaat moet verbluffend zijn (als in ieder ander persbericht, overigens).

LG G Flex 2 specificaties

Formaat: 149.1 x 75.3 x 7.1-9.4mm
Gewicht: 152 gram
Beeldscherm: 5.5-inch Full HD Curved P-OLED
Processor: Qualcomm® Snapdragon™ 810 processor met 2.0GHz 64-bit Octa-Core CPU
RAM: 2GB DDR4
Opslag: 8GB, uitbreidbaar met microSD
Hoofdcamera: 13MP met optische beeldstabilisatie en laser-autofocus
Video: 4K, UltraHD
2e camera: 2,1MP
Accu: 3000 mAh
OS: Android 5.0
Overig: 4G LTE, Bluetooth, NFC

De G Flex 2 valt tot slot op door zijn flinke hardware. Het is de eerste mobiele telefoon die een  Qualcomm® Snapdragon™ 810 processor met een 64-bit Octa-Core CPU aan boord heeft. Daarmee moet het de snelste Android 5.0-telefoon op de markt zijn. Dat laatste klinkt overigens spectaculair, maar vergis je niet: 2015 is nog maar net begonnen. Dikke kans dat er binnen nu en twee weken een snellere gsm gelanceerd is.

Jawel, TheVerge is natuurlijk in Las Vegas op de CES. Zij checkten het model al.

Reacties

  1. stijn v brummelen

    Ik vind dat LG de goeie weg is ingeslagen met de G Flex 2. Ik heb een beetje het gevoel dat je de flex 1 echt voor zijn flex kocht, deze flex 2 koop je voor zoveel meer. En dat is natuurlijk een positief ding.