Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (67) met een vooruitblik op de CES 2015

Paul Gersen

We zijn nog een beetje high van de oliebollen en flessen champagne, maar dat weerhoudt ons natuurlijk niet om in dit nieuwe jaar (een gelukkige gewenst, jullie allemaal!) keihard af te trappen met een nieuwe aflevering van Uitbuiken! Ger en Paul hebben een lege tafel maar een overvol draaiboek, want morgen begint de CES 2015 in Las Vegas en we blikken lekker vooruit op wat we daar kunnen gaan zien. Houd je vast, dit is aflevering 67 van Uitbuiken!

Knallen op de CES met smartphones

De CES 2015 in Las Vegas is een van de grootste techbeurzen ter wereld en dat betekent natuurlijk dat de weken ervoor de geruchtenstroom van wat we daar allemaal gaan zien al flink op gang komt. Maar eerlijk gezegd valt het met de verwachtingen voor heel toffe gadgets wel mee. Niet raar ook, aangezien volgende maand het Mobile World Congress in Barcelona is en veel smartphone-merken de lancering van hun paradepaardjes voor dat moment bewaren. Of voor de IFA, natuurlijk. Toch zijn er nog wat ijzers in het vuur. Ger en Paul bespreken de mogelijke komst van de LG G Flex 2, de Sony Xperia Z4 en… komt misschien dan toch nog die Galaxy S6?

Raaarrr!

De focus ligt op de CES dan toch wat meer op de overige apparatuur. Vinden we dat leuk? Ook. Zo kregen we een persbericht binnen dat de UE Megaboom er aan komt. Dat is een uit de kluiten gewassen versie van die bluetooth-speaker die Ger zo tof vond. Daarbij zagen we ook een hoofdtelefoon met 3D-geluid voorbij komen en een router die meer weg heeft van een Space Invaders-ruimteschip dan van een internetkastje. Verbazingwekkend.

Dit en nog veel meer zie je in een kersverse aflevering van Uitbuiken. Tot volgende week!