Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Manchester United – Chelsea stream checken

Manchester United – Chelsea stream checken
Redactie

Op dit moment is wat hoogstwaarschijnlijk de laatste pot van Louis van Gaal als trainer/coach van Manchester United is, aan de gang. Het vermaledijde Londense Chelsea van die andere Nederlander, Guus Hiddink, is de opponent. En dan willen we zo’n potje zien. Maar streams falen: de boel loopt vast. Waar kun je Manchester United – Chelsea bekijken? 

Normaliter is er een vast rijtje met streams die wij altijd aan onze fans geven. Maar dat lijstje verandert continu en is lang niet altijd even juist. Momenteel faalt onze favoriet, BVLS2013, bijvoorbeeld harder dan ooit. De boel hapert, en dat is ook te lezen aan de zijkant in de bekende voetbalchat. Simpel gezegd: dankzij VI Scorebord weten we nog dat het nul-nul is, maar anders hadden we geen idee.

Gratis stream Manchester United –  Chelsea

Het alternatief is een prettige, namelijk die van Live TV, een dubieuze site uit het land van Moskou en wodka. Op deze pagina (klik) vind je een overzicht van de streams die er momenteel gratis beschikbaar zijn. Let op: SopCast Links en AceStream Links zijn URL’s die alleen bruikbaar zijn als je de software van de desbetreffende dienst hebt. Het beste is dus om gewoon te kiezen voor de zogenoemde ‘browser links’.

Hier een aantal dingen om op te letten voor #MANCHE:

  • Schreeuwerige teksten over updates lekker negeren. Het is spam.
  • Let goed op de juiste kruisjes. Spammakers zijn slim en bedenken eigen ‘afsluit-kruisjes’ in hun banner, zodat je per ongeluk alsnog op de banner klikt. De kleine grijze kruisjes zijn de juiste afsluitkruisjes.
  • De banner die na 30 seconden zichzelf verwijdert, verwijdert zichzelf ook daadwerkelijk na 30 seconden.
  • Helaas heb je geen Nederlands commentaar bij Manchester United – Chelsea. Maar maak je niet druk – Engels is best een leuke taal.
Klik op de browserlinks!

Klik op de browserlinks!