Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

‘Niets mis met een goede selfie!’

Dennis de Vries

Vorige week namen we stelling tegen de selfie. Die zou het slechtste in de mens naar boven halen. Tijd om even bij te draaien, want jullie zijn het daar niet mee eens. Niets mis met een goede selfie, als je maar je gezond verstand gebruikt.

Wat valt daaronder? Selfies met humor of met een knipoog zijn nog altijd geoorloofd. Weinig mis mee. Ook een selfie op de rode loper, in de limousine van de president of, zoals we in de comments zien, als de koning voorbij komt zijn helemaal ok. En als je toch voor de Eiffeltoren staat en niet aan een passerende Fransman durft te vragen of hij even een kiekje wil schieten, dan is een selfie een prima oplossing.

>> Stelling terugkijken? “De selfie-hype haalt het slechtste in de mens naar boven”.

Maar verder: niet voor een spiegel in de badkamer. Niet op een begravenis. Niet op een spoorlijn (lol) en niet op formele gelegenheden. Verder is het gewoon rustig afwachten tot de selfie-hype, zoals alle andere hypes, lekker over waait. Maar het ‘slechtste in de mens’ komt niet naar boven, zoals de stelling luidde. Of het moet komen omdat mensen de humor van een knappe selfie niet in zien. Waarvoor excuses dan.

Komende vrijdag een nieuwe stelling, geheel selfie-vrij!

Reacties

  1. albertams

    Ik blijf bij mijn eerdere mening, vindt het een belachelijk fenomeen het hele selfie gebeuren, alleen de naam al selfie…. !