Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Zo zien jullie Draadbreukers eruit als Powerpuff Girls

Zo zien jullie Draadbreukers eruit als Powerpuff Girls
Mart Opdam

De Powerpuff Girls, wie kent ze nog? Wij wel! Jij denkt: die meiden zullen inmiddels wel midden 20 zijn en diep in het studentenleven gedompeld zitten. Niets is minder waar. Ze redden nog steeds (of opnieuw) de wereld. Ofzo. En nu kun je er zelf een worden. Ja, echt. Hebben wij even gecheckt, natuurlijk.

De Powerpuff Girls zijn nu omgerekend 23 jaar oud. Prima leeftijd. Maar ze zijn dus niet echt. Ze zijn gemaakt door professor Utonium uit suiker, zout en all other things nice. Vergeten wie ze zijn? *start in filmpje*


Lekker hip en nieuw 

De Powerpuff Girls op Draadbreuk, waarom in hemelsnaam?!

De Powerpuff Girls op Draadbreuk, waarom in hemelsnaam?! Dat mag je denken. Terecht overigens. Maar wat blijkt nou? Ze hebben een leuke tool gebouwd om de nieuwe serie te promoten. Je kunt jezelf veranderen in één van de Powerpuff Girls! Collega Ger vond dat natuurlijk een fantastisch idee, dus werd ik aan het werk gezet. Niet omdat het kan, maar omdat het moet. In your face Tele2. Daarom voor jullie de redactie van Draadbreuk alleen dan ge-verpowerpuffed.

Nou, identiek toch?

Nou, identiek toch?


Echte rocker, die Paul

Echte rocker, die Paul.


Dennis kijkt in het echt ook weleens vrolijk

Dennis kijkt in het echt ook weleens vrolijk.


Lekkere contrasten in het gezicht van Ger.

Lekkere contrasten in GErs gezicht

Maak van jezelf een Powerpuff Girl

Alles wat je wil bereiken, kun je bereiken. Zolang je maar de wil hebt. Wil je een Powerpuff Girl worden? Dat kan gewoon! En wel hier. Wat moet je doen? Het is gewoon een old skool avatar bouwer. Denk aan Sims meets My Little Pony. Maak je poppetje en download ‘m als jpeg of Gifje. Leuk hoor.

Waarom al die poespas? De Powerpuff Girls zijn weer terug! Als je om 08:30 uur op zaterdag klaar zit met Cartoon Network op je scherm dan mis je niks.