Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

´Samsung onthult nieuwe reeks geheugenkaarten in diverse kleuren´

´Samsung onthult nieuwe reeks geheugenkaarten in diverse kleuren´
Dennis de Vries

De nieuwe zomercollectie SD-kaarten van Samsung is uit! De Koreaanse fabrikant haalt voor zijn nieuwe lijn geheugenkaarten de inspiratie uit warme oorden. Van Afrikaanse aardetinten tot een azuurblauwe vakantievibe en het gevoel van een dynamische flexibele kantoortuin. Mix en match deze Samsung geheugenkaartjes met jouw outfit op elk moment van de dag. De kaarten zijn verkrijgbaar in SD en MicroSD, van 4 tot 64GB. Door hun robuuste bouw zijn ze bruikbaar bij temperaturen van -25 tot 85 graden en zijn ze zeewaterbestendig. Ideaal voor zwoele avonden op het strand. De collectie bestaat uit drie onderdelen.

Samsung EVO geheugenkaartjes:

Samsung EVO geheugenkaart
In de EVO-lijn zijn het Oosten en Afroclash de centrale thema’s die deze collectie in een warme wervelwind meenemen. Met colour blocking en grafische elementen worden er duidelijke scheidingen gemaakt zonder het geheel te kort te doen. Scherpe lijnen en een strak gesneden afwerking zorgen voor een warm silhouet. Het Romantic Orange van de Samsungs EVO-lijn is opvallend en verrassend gecombineerd met contrasterende tinten en metallic details. Door gebruik van hoogwaardige materialen wordt een overdrachtssnelheid tot 45MB per seconde gehaald, zonder concessies te doen op de uitstraling. SD-kaartjes voor de ware connaisseur.

Samsung PRO geheugenkaartjes:

Samsung PRO geheugenkaart
Nu het voorjaar is aangebroken wil Samsung laten zien dat luxe en ontspanning ook een plaats krijgen in het leven van de dynamische professional. De PRO-serie geheugenkaarten spreekt dat juist uit. Het Professional Silver design reflecteert de sfeer van een dynamische wereld waarin werk en privé naadloos in elkaar overgaan, zonder dat de mooie dingen in het leven uit het oog worden verloren. Het moderne, zakelijke design van de PRO-geheugenkaarten brengt verkoeling in een hectische wereld en de Ultra High Speed (UHS-I) GradeClass 1 ondersteuning zorgt onder meer voor een dataoverdracht tot 90MB/s. Omdat je weet wat jij wilt in deze wereld. En je wilt het snel.

Samsung Standard geheugenkaartjes:

Drukwerk
Eindelijk geheugenkaartjes die weten wat jíj wilt. Speciaal ontworpen om tot diep in de nacht te dansen in de hipste club. Al jouw selfies samen met je beste vriendinnen sla je voortaan op op de Samsung Standard geheugenkaartjes. De Standard-lijn is verkrijgbaar in fris Emerald blue, waardoor hij altijd bij jouw outfit past. De opslag voor échte fashionista’s. Doe niet langer waar je geen zin in hebt! Het leven is al zo kort. Hoeveel je ook onderneemt, op de stijlvolle SD-kaarten van de Samsung Standard-lijn blijft alles bewaart wat je niet wilt missen.

De nieuwe geheugenkaartjes zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Het originele, minder spannende maar niet minder bizarre persbericht vind je hier: “Samsung onthult nieuwe reeks verbeterde geheugenkaarten in diverse kleuren”