Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Voetbal in Utrecht kijken in de kroeg?

Voetbal in Utrecht kijken in de kroeg?
Redactie

Hoi, ben je op zoek naar een plek om voetbal te kijken in Utrecht? Of het nu gaat om een Eredivisie-wedstrijd, de Champions League, of zelfs de Conference League, Draadbreuk heeft het antwoord dankzij jouw favoriete podcast.

Utrecht is een vrij grote stad. Niet voor niets heeft het zelf ook een plaatselijke FC, al valt over de kwaliteit van FC Utrecht weleens wat te zeggen. Laten we het erop houden dat afgelopen jaren het wat beter had gekund…

Voetbal bar Utrecht

Goed, het voordeel van een grote stad is dat er altijd wel een fijne bar of kroeg is waar een voetbalwedstrijd live wordt uitgezonden. Jij wil, met een biertje en bitterbal en je vrienden lekker en potje kijken. Want: Voetbal kijken in de kroeg heeft zo zijn charme, toch?

Voetballogo

De sfeer is meestal luidruchtig en gepassioneerd, met fans die samen juichen, schreeuwen en soms zelfs een beetje mopperen. Het is alsof je deel uitmaakt van een groter geheel, een gemeenschap van voetbalfans die alle emoties delen. Bovendien is er iets speciaals aan het kijken naar een wedstrijd op een groot scherm, omringd door vrienden en medesupporters, terwijl je geniet van een drankje en misschien wat lekkere hapjes. Het voegt een sociale dimensie toe aan de sportbeleving, en dat maakt het extra leuk.

Live sport kijken in de kroeg in Utrecht

In Utrecht zijn er genoeg kroegen die voetbal uitzenden. Het regent barretjes en dergelijke, maar gelukkig heeft podcast Eten wat de podcast uitgebreid onderzoek gedaan. Wat is de beste voetbalkroeg van Utrecht? De beste kroeg om voetbal te kijken in Utrecht .

De podcast onderzoek te beste kroegen op basis van een aantal vraagstukken. Hoeveel schermen zijn er? Wat wordt er precies uitgezonden? Hoe is het geluid (is er commentaar bij ja/of nee), maar ook iets extreem relevants als: hoever ben je van de wc vandaan? Niets is vervelender dan een cruciaal moment van de wedstrijd te missen omdat je op dat moment ver weg bent van het heilige kamertje. Dus, zolang je comfortabel en op tijd terug bent om geen cruciale momenten te missen, zit je goed, toch?

Eten wat de podcast komt in iets minder dan 30 minuten tot een top 3 van favoriete barren en kroegen. En ze vertellen je ook nog eens waar je moet gaan eten. Nou, is dat niet handig? Vind jij dat ook? Word dan vooral lid van Vriend van de Show!

Beeld: Foto van Maurice Smeets on Unsplash