Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Soundcore komt met nieuwe headphones

Jongen met Soundcore Q45
Redactie

Het portfolio van Soundcore, het dochterbedrijf van Anker Innovations gericht op audio, breidt uit. Deze keer komt het merk met twee kakelverse hoofdtelefoons: een overear-variant en een setje earbuds. Beide koptelefoons bevatten active noise canceling (ANC) en moeten door hun ergonomische ontwerp comfortabel in of rondom de oren zitten.

De Space Q45 over-ear maakt gebruik van de sterkste en beste Active Noise Cancelling van Anker Technology. De koptelefoon filtert met vier microfoons externe geluiden tot wel 98% weg, zodat je je helemaal kunt afsluiten van de buitenwereld.

Verder kent -ie een ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort en zou ie tot wel 50 uur meegaan zonder tussentijds opladen. Met slechts 5 minuten snelladen is de koptelefoon weer voldoende opgeladen voor 4 uur luisterplezier. Adviesprijs 149,99 euro.

De nieuwe Soundcore Space A40’s vertrouwen net als de Space Q45 op vergelijkbare ANC- en audiotechnologie. Zes ingebouwde microfoons zorgen voor de Active Noise Cancelling (ANC) en reduceert ruis tot 98 procent/De Space A40 is de kleinste TWS-hoofdtelefoon van SoundCore en past comfortabel in elk oor dankzij het ergonomische ontwerp en de vijf meegeleverde opzetstukken. De draadloze oordopjes zijn beschikbaar in zwart, marineblauw en wit. Kosten: 100 euro.