Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Xander de Buisonjé maakt dure Airpods concurrent

Xander de Buisonjé maakt dure Airpods concurrent
Ger
  • Op 8 augustus 2023

Gekke kop boven dit artikel, vinden wij ook. Feit is dat Xander de Buisonjé na jarenlang zinnige teksten als ‘niemand weet waarom er mensen slapen in de kou, maar ik weet dat ik van je hou’ te hebben gezongen heeft besloten tot een carrierechange. Opeens is de man productontwerper. Van dure earbuds, welteverstaan.

Ergens in coronatijd had de frontman van Volumia! een ingeving: als muzikant en zanger krijgt hij altijd de beschikking tot zeer goede oordopjes om het geluid van zijn band lekker te kunnen horen – om zo zelf lekker een robbertje te zingen. Waarom krijgt de luisteraar die niet? En zo is BREGGZ geboren, zo valt te lezen op ermonline, dat het weer van Quote heeft.

BREGGZ is bezig met een crowdfunding om haar – supposedly – A+ AUDIO EXPERIENCE hebbende earbuds te kunnen financieren. Dat is ook wel nodig, want met een adviesprijs van 1500 euro per set zal de gemiddelde consument niet heel erg snel toehappen, heel erg veel sales zal Xander vast niet direct verwachten.

Ziehier de ronkende promovideo:

Zoals het een echte gewiekste zakenman betaamt heeft de vader van Sem van Dijk een slimme actie op touw gezet. Koop je in de voorverkoop een setje BREGGZ dan krijg je vierhonderd euro korting. Maarrrr…. en hier volgt de slimme adder onder het gras. je lapt nog wel de volledige 1500 ekkies. De vierhonderd euro geeft je een certificaat – een soort aandeel in het bedrijf BREGGZ. Wordt BREGGZ dus een succes – en wordt je certificaat meer waard – profiteer je daar van. Moet je alleen wel ooit de mogelijkheid hebben je certificaat van de hand te doen – iets wat bij veel bedrijven vaak best behoorlijk tot zeer behoorlijk ingewikkeld is.

Voor die 1500 eurie krijg je naast die eerder genoemde A+m Audio Experience volgens Xander een mini-computer in je oor, dat er ook nog eens uitziet als een heus juweel. Het ding schijnt realtime te kunnen vertalen en kent een behuizing van keramiek. Op de speciale crowdfundingspagina staat verder een waslijst aan unieke features en bijzondere zaken, mocht je het naadje van de kous willen weten.

Pro-tip van jullie favoriete gadgetteers, wacht even tot de boel daadwerkelijk geproduceerd en getest is. Dikke kans dat de boel niet echt 1500 euro waard is. Maar goed, dat is speculeren en daar houden we niet (wel) van.

Hup Xander. Op je website staat dat je begin september officieel live gaat. We zijn benieuwd.

Dit was een gênant stukje televisie wat we jullie toch even willen meegeven, voordat jullie tot een eventuele aanschaf overgaan: