Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Philips 5211: tv-en-bluetoothspeaker-in-één

Philips 5211: tv-en-bluetoothspeaker-in-één
Ger
  • Op 18 februari 2016

Een gadget waarvan je niet wist dat je het nodig had. Een tv-en-bluetoothspeaker-in-één. Philips doet het. De nieuwe Philips 5211 is er voor mensen die het blijkbaar lastig vinden om een losse Bluetoothspeaker en kleine tv aan te schaffen.

Het ziet er een beetje gek uit: een flatscreen die als het ware in een kleine rechthoekige speaker is geschoven. Volgens Philips, of liever: TP Vision, de ideale oplossing voor kleine ruimtes.“Er is een enorme hype rondom de bluetooth speaker. Daarvan is het geluid vaak vrij goed, beter dan bij een platte kleine tv”, verklaarde de ietwat wijsneuzerige Rod Wright, het designbrein van Philips die samen met zijn team het concept heeft bedacht. “Met deze oplossing denken we vooral studenten of consumenten met kleine appartementen te kunnen helpen.”

Philips 5211: lekker klein

Het model is er dan ook alleen in 24 inch formaat. Wil je een grotere tv, heb je dus dikke vette pech. De speaker bevat overigens een 16 watt speaker en is los van de tv te gebruiken. Wel een ding: het lijkt alsof de TV van het apparaatje te demonteren is, maar dat is niet het geval.

Op deze speaker zit dus nog een tv.

Op deze speaker zit dus nog een tv.

Wat deze ‘Philips 5211 Soundstation’ gaat kosten is nog niet duidelijk, maar waarschijnlijk wordt het ‘niet meer dan 300 euro’. Het toestel is in de loop van dit jaar beschikbaar.

 

Insta’tje, live on scene

Een tv én bluetoothspeaker in een! Bizar, maar #philips doet het.

Een foto die is geplaatst door Draadbreuk.nl (@draadbreuk) op