Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Nieuw toetsenbordje van Logitech

Nieuw toetsenbordje van Logitech
Redactie

Logitech is dit jaar flink bezig haar portfolio computeraccessoires flink uit te breiden. Praktisch iedere maand introduceren de Zwitsers wel een nieuw product dat het bedienen van een laptop of pc moet vergemakkelijken. 

Deze keer is het de beurt aan de Wave Keys en de Wave Keys for Business, twee draadloze ergonomische toetsenborden die zijn voorzien van een comfortabel kussentje om je polsen op te rusten. Dat past in de resultaten van een zeer recent marktrapport van RationalStat dat suggereert dat de komende jaren de vraag naar ergonomische producten groeit met 4,6 procent. 

De toetsenborden ogen hetzelfde, waarbij de Wave Key for Business enkele specifieke zakelijke functionaliteiten kent, waaronder compatibiliteit voor verschillende besturingssystemen en remote management: zo kan de IT-manager bijvoorbeeld de accuduur van het toetsenbord monitoren.

De reguliere Wave Keys valt vooral op door haar verschillende kleuren: het model is niet alleen verkrijgbaar in wit en zwart, maar ook in een opvallende roze kleur. Het ontwerp kent bij beide modellen overigens zoveel mogelijk gerecycled plastic.

Ook de batterijduur moet worden genoemd: met behulp van de bijgeleverde AAA-batterijen kun je liefst drie jaar lang onafgebroken typen. 

De Wave Keys en Wave Keys For Business kennen een adviesprijs van €79,99.