Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Xbox One in september naar Nederland

Xbox One in september naar Nederland
Bart
  • Op 18 maart 2014

In de categorie huishoudelijke mededelingen: de Xbxox One komt in september naar Nederland en België. Wisten we eigenlijk allemaal al, maar Microsoft heeft het dinsdag officieel bekendgemaakt. Wat het apparaat moet gaan kosten is nog niet duidelijk.

De Xbox One werd in november gelanceerd in de VS en verschillende Europese landen zoals Duitsland en Frankrijk, maar niet in de Benelux. Het is nog altijd een volstrekt raadsel waarom wij zijn overgeslagen door Microsoft. Het kan met productie van de console te maken hebben en dat ze alle beschikbare modellen willen verschepen naar landen waar echt gescoord moet worden, maar ook met lokalisatie; het vertalen en aanbieden van diensten speciaal voor de Nederlandse markt.

Eind april maakt Microsoft meer details bekend over de verkoop van de nieuwe console. Met een beetje geluk komt er dan ook duidelijkheid over het prijskaartje. Wie niet nog ruim zes maanden wil wachten moet de auto naar Duitsland pakken om de console daar op te pikken of naar de MediaMarkt, want daar schijnen ze de One al te verkopen.

 

This poll is no longer accepting votes

Een high-end smartphone is weggegooid geld
×