Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

De wandelgangen met Snapchat-bril, HTC One M10 en Apple’s loopje

Apple invite
Dennis de Vries

Er wordt wat afgeroddeld. Dacht je dat het bij de koffieautomaat op je werk erg was? Techblogs zijn nog tien keer erger. Normaal geloven we ’t wel met die geruchten, maar op zondagochtend zetten we de spannendste van de week even op een rijtje. Hoe spannend? Nou, we hebben het over de HTC One M10, Snapchat en het aankomende Apple-event.

 

Snapchat maakt een slimme bril (ofzo)

Snapchat kennen we allemaal als het sociale platform waar je kleine broertje 24/7 op te vinden is en waar je pa en moe werkelijk niets van snappen. Snpachat kennen we niet van de baanbrekende hardware. Maar daar kan binnenkort verandering in komen, zo meent CNET te weten. Die conclusie trekken ze uit de ontdekking dat Snapchat een klein legertje aan gadget-experts met ervaring bij grote, bekende merken heeft aangenomen. Voeg daar de overname in 2014 aan toe, van één of ander beginnend smart-glasses bedrijfje, en we hebben een vers gerucht.
Maar wat is er nu precies aan de hand? Over welke hardware hebben we het? Nahja, nog even nergens over. Maar laten we eerlijk zijn; die hardware-designers werken niet voor hun lol bij Snapchat. Die zijn bezig met de eerste Snapgadget. Kan niet anders.

 

HTC One M10 lekt wederom overal

HTC One M10 kleuren
Als HTC ergens slecht in is, dan is het wel in telefoons verkopen geheim houden tot aan de lanceerdatum. En dus is ook hun volgende vlaggenschip-smartphone al bij iedereen en zijn malle moer te zien. Uiteraard loopt professioneel lekkert @evleaks weer voorop met de meest duidelijke afbeeldingen. Een op het oog weinig spannend toestel. Maar vooruit: laten we gewoon even wachten tot hij er echt is.
Zie ik daar nu vier kleurtjes? Jazeker. Carbon Gray Zwart, glacier silver wit met zwarte of witte voorkant en topaz gold een lekker zandkleurtje. 10 April wordt ‘ie gepresenteerd.

 

Apple-uitnodiging! Speculeren maarrrr!

Dit is ‘m dan, bovenaan deze post. De officiële uitnodiging van Apple voor de keynote die ze op 21 maart gaan geven. Tijdens die keynote gaan ze ongetwijfeld de kleinere iPhone 5se presenteren. En misschien ook wel een nieuwe iPad. Maar zouden ze nog meer in petto hebben? Nou, laten we eens kijken naar welke aanwijzingen er verstopt zitten in de uitnodiging. Een deel van het Apple-logo in pastelkleuren? Kunnen we weinig mee. De zin ‘let us loop you in’? Die kan verwijzen naar horlogebandjes (de Apple Watch heeft er eentje die Milanese Loop heet) of het huidige adres van de Apple campus: 1 Inifite Loop. En tsja. Dat was het wel.
Serieus? Moeten we nu wachten? Yup, nog even geduld. 21 maart 2016, om 18.00 is het zover.