Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Presentatie iPhone 6 op 9 september

apple event iphone 6
Bart
  • Op 28 augustus 2014

De uitnodigingen zijn verstuurd, dus het is officieel: Apple houdt op dinsdag 9 september een evenement waar – voor 99 procent zeker – de iPhone 6 gepresenteerd zal worden. Plaats van handeling is The Flint Center for the Performing Arts in thuishaven Cupertino.

Dat Apple tijdens de presentatie de iPhone 6 uit de doeken gaat doen is vrijwel zeker, maar de fabrikant heeft officieel nog niets bekendgemaakt. Voorheen kwam de uitnodiging vaak met een paar goede hints, maar nu moeten de media het doen met een cryptische boodschap: “Wish we could say more”. Het speculeren kan dus beginnen. Wat zouden ze met deze tekst bedoelen? Meerdere modellen van de iPhone 6, bijvoorbeeld in verschillende formaten? Dat zou in ieder geval overeenkomen met één van de hardnekkigste geruchten, namelijk dat er een 4,7 inch en 5,5 inch iPhone zou komen.

 

Apple Event 9 september

De officiële uitnodiging van Apple

 

De presentatie zal om 19u Nederlandse tijd beginnen en natuurlijk zitten we die avond klaar om via Twitter en de site verslag te doen.

Draadbreuk over de iPhone 6

> Vijf redenen waarom wij de iPhone 6 nu al niet willen

> ‘Nieuwe’ iPhone 6 blijkt Android-telefoon (video)

> Vijf verschillende iPhone 6 smartphones op een rij

Reacties

  1. SmexyTech

    Kan niet wachten 🙂

  2. stijn v brummelen

    De prijzen zijn net als alles uitgelekt. 4,7 inch gaat volgens een bron 750 (!!!!!) euro (!!!!!) kosten. Ontzettend veel, de 5,5 inch variant 950 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) euro (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) Hoop dat het een nepbron is. http://www.phonearena.com/news/Apple-iPhone-6-spotted-in-an-Italian-carrier-shop-could-be-priced-higher-than-usual_id59951