Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Sony Xperia T3: alleen voor mensen met een alledaags leven

Sony Xperia T3
Bart
  • Op 3 juni 2014

Sony heeft dinsdag de Xperia T3 gepresenteerd. Het toestel is 7,7 millimeter dik en gaat volgens de fabrikant de boeken in als de dunste smartphone met een 5,3 inch scherm. De T3 moet eind juli in de winkels liggen.

Ik zou nu een lijstje met specs kunnen oplepelen, maar het is veel leuker om wat zinnen uit het ronkende persbericht te knippen en plakken. Want als we Sony ergens een pluim voor moeten geven, dan is het wel voor de bizarre superlatieven die het elke keer weet te bedenken.

Zo is de Xperia T3 “met groot oog voor detail vervaardigd voor diegene die van een karakteristiek design houdt en dit in het alledaags leven weet te waarderen”.

Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een tweede voorwaarde waar je aan moet voldoen als je dit toestel wilt aanschaffen. Want deze Xperia is “exclusief ontworpen is voor diegene die zich van de massa willen onderscheiden”.

Kortom, wees lekker gek, of in ieder geval gekker dan de grijze massa, en zorg dat je kleine details gaat waarderen. Het liefst nog in je normale, alledaagse leventje. En wel voor juli, want dan moet de T3 – voor zo’n 329 euro – in de winkel liggen.

 

 

Specificaties Sony Xperia T3

Nog nieuwsgierig naar de specificaties, zoals de 1,4GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen, het full hd-scherm, 8 megapixel camera, Android 4,4 of de 8GB opslagruimte? Check dan… of, nou ja, dit is wat je moet weten. Op Tweakers staat ongetwijfeld welke processorkernen en gpu’s dit ding heeft.

Reacties

  1. stijn v brummelen

    “The world slimmest 5.3 inch phone”. Er is ook z’n groot aanbod aan 5.3 inch telefoons. Als ik een 7 mm dikke 5.4 inch telefoon lanceer heb ik ook de dunste. Beter dat ze de vezels iets kleiner maken en hem een mm dikker maken. Of 0.8 mm, is hij nog steeds dunner dan de 5.3 inch lenovo golden Warrior. De een na dunste.