Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Uitbuiken! (58) met de LG G Watch R en Panasonic DMC-GH4

Paul Gersen

Maandag. Ger zit nog steeds met zijn polsje in het gips en het mag buiten dan aardig guur zijn: het weerhoud ons er natuurlijk niet van een nieuwe aflevering van Uitbuiken! voor jullie in petto te hebben. Ger en Paul zitten, weliswaar met wat kleine oogjes (want: vroeg), weer helemaal klaar om jullie bij te praten over de nieuwste gadgets en de laatste trends. Met deze week: de LG G Watch R in het echie, keihard nieuws én we bespreken een paar imposante camera’s!

Na het bandje nu ook het klokje van de LG G Watch R

Dat was raar: we kregen vorige week een pakketje van LG dat nagenoeg leeg was: er zat alleen een raar horlogebandje in. Ger had al bijna de politie aan de telefoon om aangifte te doen van diefstal bij de post, toen het bleek om een promotiestunt te gaan van de LG G Watch R. Het klokje zelf zouden we later krijgen. Goed, die is nu ook gearriveerd en Ger heeft ‘m een paar dagen getest. En eerlijk is eerlijk: hij ziet er stukken beter uit dan de meeste smartwatches. Maar qua gebruik zijn de boys nog niet overtuigd.

Nieuws: de terugkomst van Tizen en de de afgang van oled

Het was weer druk op de nieuwsredactie van Draadbreuk. Binnenkomende faxen, telexen die stonden te ratelen en af en toe een postduif die met een scoop binnen kwam vliegen. Vandaag bespreken Paul en Ger de terugkomst van Tizzen Tizen. Daarbij gaat Samsung voorlopig stoppen met oled-televisies en zetten ze in op Quantrum dot-technologie. Wat dat allemaal is, hoor je allemaal in Uitbuiken!

Dure camera’s zijn de shit

Als Ger over camera’s mag praten, lichten zijn ogen op, krijgt hij blosjes op zijn wangen en krullen de mondhoeken omhoog. Zeker als het gaat om de wat luxere toestellen. Daar had hij de afgelopen tijd er twee van in huis: De Panasonic DMC-GH4 en de Sony A7S. Die moge beide wat kosten, maar qua snelheid en beeldkwaliteit likt Ger er zijn vingers bij af. Zeker als er nog een leuk lensje bij zit. En als we het dan toch over superioriteiten hebben: die video’s die ze schieten, Frits. Die video’s!

Dit en meer zie je in deze spiksplinternieuwe aflevering van Uitbuiken. Volgende week weer een nieuwe. Tot dan!

 

Reacties

  1. Samy Ratchet

    Wanneer komen jullie met de review van de note 3