Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Alle belangrijke vragen en antwoorden rondom de vouwbare iPad

Alle belangrijke vragen en antwoorden rondom de vouwbare iPad
Redactie

Er zijn sterke geruchten dat Apple met een vouwbare iPad komt. Wij zetten de belangrijkste vragen en antwoorden rondom deze eventuele nieuwe gadget voor jullie op een rij. Opdat jullie een idee hebben of een vouwbare iPad iets voor je zou kunnen zijn. Veel leesplezier!

Op een andere pagina vind je alle informatie die we tot nu toe hebben verzameld over de gadget. We proberen zo compleet mogelijk te zijn, nog voordat de vouwbare iPad uberhaupt het levenslicht heeft gezien. En feitelijk weten we niet eens of hij er daadwerkelijk komt.

Wat is een vouwbare iPad?

Een vouwbare iPad is een concept van een iPad waarvan het scherm kan worden gevouwen of opgevouwen, vergelijkbaar met vouwbare smartphones die de afgelopen jaren op de markt zijn gekomen. Het idee is dat het apparaat hierdoor kleiner en draagbaarder wordt.

Bestaat er momenteel een vouwbare iPad op de markt?

Nee, op dit moment is er geen vouwbare iPad op de markt. Apple heeft tot op heden geen plannen aangekondigd om een vouwbare iPad te produceren. Sorry. Vinden wij ook jammer.

Zal er in de toekomst een vouwbare iPad verschijnen?

Het is moeilijk te zeggen of er in de toekomst een vouwbare iPad zal verschijnen. Apple houdt haar toekomstige productplannen meestal geheim, dus het is onduidelijk of ze bezig zijn met de ontwikkeling van een vouwbare iPad. Er zijn wel geruchten geweest dat Apple bezig is met de ontwikkeling van een vouwbare iPhone, dus het is mogelijk dat ze in de toekomst ook een vouwbare iPad zullen uitbrengen.

Wat zouden de voordelen zijn van een vouwbare iPad?

Een vouwbare iPad zou verschillende voordelen kunnen hebben, waaronder een betere draagbaarheid en flexibiliteit. Een vouwbaar scherm zou het ook gemakkelijker maken om de iPad op te bergen en te vervoeren, en zou nieuwe toepassingen mogelijk kunnen maken, zoals een opvouwbaar toetsenbord of een scherm dat kan worden gebruikt als twee afzonderlijke schermen.

Zijn er nadelen aan een vouwbare iPad?

Mogelijke nadelen van een vouwbare iPad zijn dat het vouwmechanisme fragiel kan zijn en dat er mogelijk problemen kunnen ontstaan met de duurzaamheid van het apparaat. Ook kan een vouwbaar scherm duurder zijn om te produceren dan een traditioneel scherm, wat kan leiden tot een hogere prijs voor consumenten.

Wat zijn alternatieven voor een vouwbare iPad?

Alternatieven voor een vouwbare iPad zijn onder andere de iPad Pro, iPad Air en iPad Mini, evenals andere tablets van andere merken. Deze apparaten zijn niet opvouwbaar, maar bieden wel draagbaarheid, flexibiliteit en tal van functies voor gebruikers.

Tech, gadgets & travel met een twist


Gebruikte bronnen zijn onder meer:

  1. “Apple rumored to be working on a foldable iPhone for release in 2022” – The Verge (https://www.theverge.com/2019/3/4/18249572/apple-foldable-iphone-rumor-2022)
  2. “Apple isn’t working on a folding iPhone yet” – TechCrunch (https://techcrunch.com/2020/03/02/apple-isnt-working-on-a-folding-iphone-yet/)
  3. “What Is a Foldable Phone and Should You Buy One?” – Wired (https://www.wired.com/story/what-is-a-foldable-phone/)
  4. “Samsung Galaxy Fold review: The future is an expensive disappointment” – The Guardian (https://www.theguardian.com/technology/2019/apr/26/samsung-galaxy-fold-review-the-future-is-an-expensive-disappointment)
  5. “Foldable iPhone rumors are like folding Apple devices: hard to straighten” – CNET (https://www.cnet.com/news/foldable-iphone-rumors-are-like-folding-apple-devices-hard-to-straighten/)
  6. “Why Apple is unlikely to make a foldable iPhone anytime soon” – Macworld (https://www.macworld.com/article/3330743/why-apple-is-unlikely-to-make-a-foldable-iphone-anytime-soon.html)