Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Apple MacBook Pro M1 koopgids: na deze video weet je alles

Apple MacBook Pro M1
Redactie

Uitgebreide videoreviews zijn vaak best fijn. Een goede presentator die alle pro’s en con’s rustig op een rijtje zet – wij worden er blij van. Niet voor niets hebben we dat zelfs 332423 jaar gedaan. Deze Apple MacBook Pro M1 video koopgids deed ons hartje weer eens sneller kloppen.

Tijden veranderen. Wij worden ouder, jullie worden ouder en experts komen en gaan. Gelukkig kunnen ook New Kids On The Block gadgets heerlijk duiden. Stefan Pop is in het wereldje nog een onbekende reviewer, maar na het zien van deze uitgebreide MacBook Pro 2021 M1 video ga je de beste man in je bookmarks zetten.

Hij doet wat niemand anders doet. Hij vergelijkt en beoordeelt. Objectief en zonder een dubieuze agenda. Betrouwbaarheid komt te voet en gaat te paard, riep een oud-hoofdredacteur van ons altijd – om vervolgens een oogje dicht te knijpen wanneer er een goede commerciële deal op stapel stond. Want money walks & bullshit talks, enzo. Zet je ergens het woordje ‘partner’ of ‘informatie’ bij en het is helemaal goed.

Goed, terug naar deze video over de Apple MacBook Pro M1. Stefan gebruikt een uiterst unieke invalshoek om deze nieuwe, dure laptop aan een stevige test te onderwerpen. Want jongens: een Miele Compact C1 EcoLine heeft functies waar Apple niet aan heeft gedacht…

Video: Apple MacBook Pro M1 vs Miele Compact C1 Ecoline