Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Bob Minimalist: zwart of witte variant van gekke vaatwasgadget

Bob Vaatwasser zwart
Redactie

We hebben al best wat geschreven over de Bob Mini vaatwasser van Daan Tech. Deze opvallende tafelafwasmachine gaat zoveel mogelijk circulair te werk. Het is een opvallend kleurrijke gadget, waar je wel van moet houden. En precies om die reden heeft Daan Tech de Bob Minimalist geïntroduceerd. Een Bob Vaatwasser met een minimalistische uitstraling.

Zwart en wit. In die kleuren is de Bob Minimalist beschikbaar. Ook kent hij geen kleurendisplay, maar doet hij met strak zwart of wit. Met andere woorden: de Bob Minimalist is een iets eenvoudigere variant van de normale Bob Vaatwasser, maar verder wel voor zien van alle features.

In onze uitgebreide Bob vaatwasser review was de kleur echt een belangrijk punt van discussie. Wij kregen van Daan Tech een lichtblauwe variant opgestuurd en ja… Dat vinden wij nou niet echt mooi. Zeker niet als je toevallig een zwarte keuken hebt. De minimalistische variant van de Bob lost dit probleem op.

vaatwasser bob met lelijke dude

En groot voordeel; de minimalistische variant kost een stuk minder dan de ‘gepersonaliseerde’ kleurrijke variant van het lor. De Bob Minimalist gaat weg voor €299,90 euro, tegenover de €329,90 die de originele variant kost.

bob vaatwasser lichtblauw
Dit is de lichtblauwe variant…