Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Boven

Daan Tech vaatwasser Bob gaat toch niet wereldwijd

BOB Daan Tech
Redactie

Er zijn inmiddels meer dan 45.000 exemplaren van Bob, de kleine slimme vaatwasser van Parijse start-up Daan Tech, verkocht. Mede door dat succes hebben ceo Damien Py en zijn team besloten een poging te wagen Bob de oversteek te laten maken naar de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Helaas was het resultaat daarvan iets minder leuk…

Speciaal voor de Amerikaanse markt was er een Kickstartercampagne gestart, waarbij geïnteresseerden de innovatieve vaatwasser tegen het gereduceerde tarief van 379 dollar konden bestellen. Py hoopte zijn schoonmaakgadget dan in september te kunnen leveren.

Maar helaas: de benodigde 94,405 euro werd niet gehaald. Met een schamele 43 backers en een totaalbedrag van 19073 euro kwam Bob niet eens in de buurt van de USA.

Daan Tech Bob vaatwasser

Bob werd twee jaar geleden groots geïntroduceerd op de IFA in Berlijn. Het is een stijlvolle, kleurrijke vaatwasser, die dankzij wat handige trucs een stuk duurzamer te werk gaat dan reguliere vaatwassers. Zo verbruikt hij minder water dan normaal en gebruikt hij speciale vaatwascassettes die je weer terug kunt sturen voor hergebruik.

Draadbreuk schreef een uitgebreide Bob vaatwasser review. Lees vooral effe als je nog meer informatie wil hebben.

Bob Vaatwasser